Εθνική Μπάσκετ: Στο “Παλατάκι” με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025

Ανανεώθηκε:
eurobasket-ethniki-elladas-prokrimatika

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας, που αποτελεί μέρος της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του EuroBasket 2025, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

🏀 Βρες τα καλύτερα προγνωστικά εδώ!

Τοποθεσία και ημερομηνία

Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2024 στην “PAOK Sports Arena”, γνωστή και ως “Παλατάκι”, την έδρα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Αυτή η επιλογή αναμένεται να προσδώσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον αγώνα, καθώς η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για το φίλαθλο κοινό της και το πάθος της για το μπάσκετ.

Τρεις ημέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, η Εθνική ομάδα θα έχει αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία στην έδρα της για την 3η αγωνιστική των προκριματικών.

➡️ Δες πότε παίζει η Εθνική μπάσκετ με ημερομηνίες, ώρες και κανάλια.

Τρέχουσα κατάσταση στον όμιλο

Η Εθνική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, βρίσκεται σε εξαιρετική θέση μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών. Συγκεκριμένα:

  • Η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση στον Group F.
  • Έχει σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
  • Οι νίκες ήρθαν εναντίον της Τσεχίας και της Ολλανδίας στο πρώτο “παράθυρο” των προκριματικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

“Η Θεσσαλονίκη και η «PAOK Sports Arena» θα φιλοξενήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία στις 24 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025. Πρόκειται για παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ τρεις μέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μ. Βρετανία.

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην «PAOK Sports Arena» μετά το φιλικό στις 16 Ιουλίου απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (67-65). Η προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο»”.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ