12η αγωνιστική

*Αήττητη η Κοπεγχάγη στα 20 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βέιλε, στα οποία είχε 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βέιλε – Κοπεγχάγη 1-2

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (6′, 28′), για να ισοφαρίσει στην πορεία με τους Κλάεσον (71′) και Γκάμπριελ Περέιρα (85′).

Αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η Κοπεγχάγη. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ φιλοξενήθηκε από τη Σίλκεμποργκ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Πραγματοποίησε ένα κακό ξεκίνημα και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, μετά από λάθος του πορτιέρο Τροτ, ενώ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα λίγο πριν το μισάωρο, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων και με την άμυνα της να είναι εκτεθειμένη. Δεν τα παράτησε όμως και δικαιώθηκε, σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά, σε δυο φάσεις που ξεκίνησαν από στημένη μπαλιά.

Πρώτη απώλεια, μετά και τις δυο νίκες κόντρα σε Άαλμποργκ (2-0 εντός) και Βέιλε (1-2 εκτός), οπότε και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Αήττητη σε πέντε εντός, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Την ερχόμενη Πέμπτη (24/10), θα παίξει στην έδρα της Μπέτις, για τη δεύτερη αγωνιστική της league phase στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ.

Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΕΪΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Άαλμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Γένσεν (24′) και Εμμανουηλίδη (50′), για να δεχθεί στην πορεία την ισοφάριση (55′, 83′).

Χωρίς νίκη παραμένει στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα η Βέιλε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μιχάι Τέγια υποδέχθηκε την Άαλμποργκ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή παρουσία της και αφού προηγήθηκε στα μέσα του ημιχρόνου, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια διεύρυνε τα τέρματα της. Έκτοτε όμως, έδειξε χαλαρότητα και αφού δέχθηκε άμεσα τη μείωση, εν τέλει είδε την αντίπαλο να της στερεί το τρίποντο στο φινάλε.

Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός για φέτος, έχοντας ηττηθεί και στα δέκα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, με την άμυνα να είναι η “αχίλλειος πτέρνα”, δεχόμενη 28 τέρματα μέχρι τώρα. Οπότε και διατηρείται ουραγός μέχρι τώρα.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κοπεγχάγη – Βέιλε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ