*10η αγωνιστική

*GG & over 2,5 στα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΕΡΒΕΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Ζανκτ Γκάλεν. Ο Γκέρτλερ άνοιξε το σκορ στο 21′, προτού ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με Στεφάνοβιτς (46′). Με δέκα έμειναν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαντερμέρς (81′).

Ξεκίνησε με περισσότερη όρεξη την αναμέτρηση στην έδρα της Ζανκτ Γκάλεν, απ’ την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που δέχτηκε στα καρέ της. Η Σερβέτ δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και δεν απειληθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τελικό σφύριγμα αποσπώντας, τελικά, τον βαθμό. Παράλληλα έδωσε συνέχεια σε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), στις δύο απ’ τις οποίες κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Πανηγύρισε τρεις νίκες στις τέσσερις συνολικά στο “Stade de Genève”, διάστημα στο οποίο γνώρισε ιστορικό διασυρμό απο τη Βασιλεία (6-0) στις 11 Αυγούστου. Αναδείχθηκε ισόπαλη τέσσερις φορές στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις με τη Σιόν (δύο νίκες), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εξέτισε κι επιστρέφει στην αποστολή ο Οντουά.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Ιβερντόν. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Κέσπεντες (40′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σόργκιτς (81′). Με δέκα ολοκλήρωσε η Ιβερντόν (89′ Νιακπά).

Παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε καλύτερη στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, η Σιόν πέταξε άλλους δύο βαθμούς μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Ιβερντόν πριν τη διακοπή της Σούπερ Λιγκ. Δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες ολοκληρώνοντας με 2.94 xGoals, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ με πανέμορφο γκολ του Σόργκιτς που ήρθε απ’ τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Χωρίς νίκη σε πέντε αγωνιστικές παραμένει η Σιόν (0-3-2), πανηγύρισε την τελευταία επί της Βίντερτουρ (2-0 εντός) στις 10 Αυγούστου. Στις τρεις τελευταίες εξόδους της στη Σούπερ Λιγκ γνώρισε ισάριθμες ήττες με διαφορά γκολ 1-5. Άλωσε για τελευταία φορά την έδρα της Σερβέτ τον Οκτώβριο 2021 (2-1).

Στατιστικά

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΕΡΒΕΤ – ΣΙΟΝ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ