Προγνωστικά EuroCup (17/10): Σε αντίθετα φεγγάρια

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5276. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (20:00)

Το τρία στα τρία με ανατροπή από το -13 (63-50, στα μέσα της τρίτης περιόδου), έκανε η Βαλένθια, η οποία πέρασε από τη Ρουμανία, με το 105-96 επί της Κλουζ, την προηγούμενη Τετάρτη.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Κορυφαίοι για τις «νυχτερίδες», που έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές επικρατήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 87-75 επί της Μπρεογάν, την Κυριακή, εκτός έδρας, για τη Liga Endesa, οι Σέμι Ότζελε (22π) και Σάμπι Λόπες-Αροστέγι (22π, 5ρ). Συνεχίζει να απέχει ο σημαντικός γκαρντ Κρις Τζόουνς.

Βαλένθια – Βενέτσια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πέντε κολλητές αποτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Βενέτσια, με το 76-68 από τη Βίρτους Μπολόνια, το Σάββατο, στη Βενετία, για το Καμπιονάτο. Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, είχε διασυρθεί στο ίδιο γήπεδο από την Μπουργκ, με 88-66, παρά τις προσπάθειες των Εμφιόντου Καμπενγκέλε (19π, 15ρ), Ααμίρ Σιμς (16π, 8ρ) και Νταβίντε Μορέτι (13π, 4ασ). Σίγουρα, έχουν παίξει ρόλο οι πολλοί τραυματισμοί της, καθώς είναι στα πιτ οι γκαρντ Χαβιέ Μάνφορντ και Τάιλερ Ένις.

Η παράδοση είναι υπέρ της Βαλένθια με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις τους σε Ισπανία και Ιταλία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ θα πάρει ακόμα μία και θα συνδυάσουμε τον «άσο» με το Under 165,5 πόντοι στο 2,00 στη Novibet.