12η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κρόουλι με σκορ 3-5, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρκίς στο 26’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σουάν στο 33’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Κιτίρνα στο 62’. Το 2-2 πέτυχε ο Ενσιάλα στο 72’ και το 2-3 ο Μαρκίς με πέναλτι στο 76’. Το 2-4 έκανε ο Λόιντ στο 86’ και το 2-5 ο ίδιος στο 90+2’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κέλι στο 90+5’.

Ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, όμως εκείνη αποδείχθηκε εν τέλη αποτελεσματικότερη. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όμως στη συνέχεια δέχθηκε την ανατροπή. Στην πορεία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, ανατρέποντας εξίσου το εις βάρος της σκορ, «σφραγίζοντας» το τρίποντο στα τελευταία λεπτά.

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, με τον Πολ Χαρστ να παίρνει παράταση χρόνου στον πάγκο της. Ανεβασμένη ψυχολογικά ύστερα από τη νίκη της αυτή, θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτή, έχοντας σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Δύσκολο το έργο της, καθώς φιλοξενεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κέμπριτζ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Γουντς στο 23’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για την Έξετερ. Εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ πριν το ημίωρο. Στη συνέχεια αν και δέχθηκε πίεση, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» εδώ και πέντε αγώνες θέλει να δώσει, περνώντας από την έδρα της Σριούσμπερι. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ κακή άμυνα των γηπεδούχων ώστε να βρει πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδό της στην εξάδα. Δύο νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, σκοράροντας στις τρεις από αυτές, ενώ σε ισάριθμες κράτησε το μηδέν παθητικό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Σριούσμπερι – Έξετερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ