Πτώσεις σημείων στην Κόστα Ρίκα (16/10)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (16/10) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Serie A Βραζιλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
n1 casino logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από την Κόστα Ρίκα και το παιχνίδι Πουνταρένας – Ερεδιάνο. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς άνοιξε στο 3.0 και πλέον εντοπίζεται στο 3.20.

Μένουμε στην Κόστα Ρίκα για το ματς Αλαχουελένσε – Μουνισιπάλ Λιμπέρια. Εδώ η τιμή της ισοπαλίας βρίσκεται σε πτώση, καθώς από το 4.50 έχει φτάσει ως το 3.90.

Στην 1.NL Κροατίας για την αναμέτρηση ΝΚ Ντουγκοπόλιε – Κροάσια Ζμιγιάβτσι. Πτώση σημειώνει το διπλό, αφού βρισκόταν αρχικά στο 3.25 και τώρα πια είναι στο 2.90.

Τζίροι

Στα παιχνίδια που διεξάγονται αργότερα, η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Χάμαρμπι για το Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών έχει συγκεντρώσει ως τώρα 10.238€. Από αυτά, το περίπου 95% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στην ίδια διοργάνωση για την αναμέτρηση Άρσεναλ – Βαλερένγκα με 6.456€ σε τζίρο μέχρι στιγμής. Εξ αυτών, το σχεδόν 89% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Καζακστάν για το ματς Αστάνα – Σαχτιόρ Καραγκαντί που τώρα έχει 5.145€. Με το περίπου 84% να έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40