Προγνωστικά Euroleague (16/10): Με το βλέμμα στους πόντους

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
ευρωλιγκα προγνωστικα

5287. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΟΝΑΚΟ (21:30, NOVASPORTS 4)

Τόσο άνετα όσο δείχνει το τελικό 88-73, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Άλμπα Βερολίνου, την Παρασκευή, στην Καταλονία.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Οι παίκτες του Τζοάν Πενιαρόγια άνοιγαν τη διαφορά προϊόντος του χρόνου, απόρροια της διαφοράς ποιότητας μεταξύ των δύο συνόλων, των πόντων από τα λάθη των αντιπάλων τους (23) και της ευστοχίας τους από την περιφέρεια (11/28 για 39%). Κορυφαίος ο Νταρίο Μπριθουέλα (18π, με 8/12 σουτ) και τον ακολούθησαν οι Κέβιν Πάντερ (14π) και Γιαν Βέσελι (10π). Την Κυριακή, για τη Liga Endesa, πανηγύρισαν την τρίτη διαδοχική επικράτησή τους σε όλες τις διοργανώσεις με το 95-91, στην Τενερίφη. Δεν υπολογίζεται ο φόργουορντ Τζοέλ Πάρα.

Μπαρτσελόνα – Μονακό στην Winmasters
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό και νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-79, την Τετάρτη, στο Πριγκιπάτο. Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, που πήρε το δεύτερο μέρος με 44-33, είχε 7 περισσότερες επιθέσεις και καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα (10/24 για 42% έναντι 26% των Ισραηλινών) κάτι που αντιστάθμισε τις πολλές χαμένες βολές (9/20 εύστοχες, για 45%). Πρώτοι σκόρερ του οι Μάικ Τζέιμς (17π, 6ασ, 3κλ) και Έλι Οκόμπο (17π, 3ασ), χρήσιμη η συνεισφορά των Ντονάτας Μοτεγιούνας (11π, 6ρ), Γιώργου Παπαγιάννη (10π, 7ρ) και Άλφα Ντιάλο (9π, 6ρ εκ των οποίων τα 4 επιθετικά). Το Σάββατο, για το πρωτάθλημα της Γαλλίας, διέλυσε τη Ροσέλ, με 82-62, στο ίδιο γήπεδο. Συνεχίζουν να απέχουν οι γκαρντ Νικ Καλάθης και Φουρκάν Κορκμάζ, επέστρεψε στην ομάδα ο 31χρονος Αμερικανός Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, για να καλύψει το κενό τους.

Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα προκειμένου να διακόψουν το αρνητικό σερί των τριών αγώνων στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας. Δε θα μπλέξουμε με την επιλογή νικητή και θα κάνουμε ένα μικρό ποντάρισμα στο να σημειώσουν αμφότερες από τουλάχιστον 80 πόντους, που βρίσκεται στο 2,80 στη Novibet.

👉 Στο Betarades.gr βρίσκεις κάθε μέρα τα καλύτερα προγνωστικά στοίχημα για τα ματς της ημέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!


👉 Δες το νέο επεισόδιο του Euroleague Pre Game Talk με Δημήτρη Καραμάνη & Σπύρο Κοντό ⤵️