Πτωτικά ο άσσος του Μεξικού – Ο τζίρος στο Nations League (15/10)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Το Nations League και οι αγώνες του τραβούν την προσοχή για στοιχημα αυτή την Τρίτη (13/10). Ενώ συνεχίζονται και εγχώρια πρωταθλήματα κυρίως στη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
n1 casino logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από το διεθνές φιλικό Μεξικό – ΗΠΑ. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, όπως παρατηρούμε είχε ανοίξει στο 2.30 και πλέον εντοπίζεται στο 1.90.

Πάμε στην Α΄Κολομβίας και τον αγώνα Τζαγουάρες ντε Κόρντομπα – Μπογιάκα Τσικό. Η τιμή της νίκης των γηπεδούχων έχει κατέβει από το 2.20 ως το 1.80.

Στο CONCACAF Nations League προχωράμε και το παιχνίδι Μαρτινίκα – Γουαδελούπη. Πτώση σημειώνει το διπλό, βρισκόταν αρχικά στο 2.20 και τώρα πια είναι στο 1.83.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο περνάμε και τους τζίρους για 1Χ2, ο αγώνας του Nations League Λιθουανία – Ρουμανία έχει συγκεντρώσει ως τώρα 186.999€. Από αυτά, το περίπου 59% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Πιο κάτω, η αναμέτρηση Σκωτία – Πορτογαλία με 178.541€ σε τζίρο μέχρι στιγμής. Εξ αυτών, το σχεδόν 62% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ακολουθεί το παιχνίδι Κόσοβο – Κύπρος που τώρα έχει 93.255€. Με το περίπου 71% να έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50