Πτώση “διπλού” κατά 50.0% – Το ποντάρισμα στο Ιταλία – Ισραήλ

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Ξεχωρίζουν και από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος τα παιχνίδια του Nations League, με το βλέμμα να στρέφεται στο Μόναχο και την αναμέτρηση Γερμανία – Ολλανδία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
n1 casino logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε την αρχή από την αναμέτρηση Πουέρτο Ρίκο – Άγιος Μαρτίνος για το CONCACAF Nations League, όπου το “διπλό” παρουσιάζει πτώση 50.0%, καθώς είχε ανοίξει σε απόδοση 9.00 και αυτή τη στιγμή είναι στο 4.50.

Στην Αργεντινή και το ματς Αλμιράντε Μπράουν – Ατλέτικο ντε Ραφαέλα. Η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει, εντοπιζόταν αρχικά στο 2.90 και πλέον πληρώνει 1.95 με πτώση 32.8%.

Στην Κολομβία τώρα για την αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ – Ενβιγκάδο. Καθοδική πορεία ακολουθεί το διπλό, καθώς βρισκόταν στο 12.00 και έχει κατέβει πια στο 9.00 με πτώση 25.0%.

Τζίροι

Τα παιχνίδια του Nations League συγκεντρώνουν και σήμερα το μεγαλύτερο ποντάρισμα, με το ματς Ιταλία – Ισραήλ να βρίσκεται στην κορυφή με 231.243€. Από αυτά, το περίπου 82% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Γερμανία – Ολλανδία με 88.791€ σε τζίρο ως τώρα. Εξ αυτών, το σχεδόν 54% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των Γερμανών.

Στην 3η θέση βρίσκεται το Βέλγιο – Γαλλία που έχει αυτή την ώρα 51.396€. Με το περίπου 40% να έχει πονταριστεί στο “διπλό”.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:40