Προγνωστικά Μπάσκετ (14/10): Δύο ενισχυμένα Over

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
προγνωστικα μπασκετ

5231. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΛΑΥΡΙΟ (20:15, ΕΡΤ 3)

Δύο κολλητές εκτός έδρας νίκες, μετά την ήττα από τη Νίμπουρκ, με 86-78, στις 2 Οκτωβρίου στην Πάτρα, πανηγύρισε ο Προμηθέας.

👉 Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ για σήμερα!

Η πρώτη ήταν το 84-80 επί του Αμαρουσίου, τρεις ημέρες αργότερα, για τη Stoiximan GBL, με πρωταγωνιστή τον Τζόρνταν Ουόκερ (21π) και συμπαραστάτες του τους Κένι Ουίλιαμς (17π), Ουές Ιβούντου (15π, 9ρ) και Μιχάλη Λούντζη (14π, 4ασ). Η δεύτερη ήρθε στη Βέχτα επί της Ράστα με 88-86, την Τετάρτη, για το Basketball Champions League, με τον Ιβούντου (16π, 5ρ) να σημειώνει το νικητήριο καλάθι και τον Κέι Τζέι Ουίλιαμς (21π, 5ρ) να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση με τους Πατρινούς. Αποκτήθηκε ο 28χρονος σέντερ Ντεγουάν Ερνάντες.

Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικές εντυπώσεις άφησε το Λαύριο στην πρεμιέρα του στη σεζόν με τον Ολυμπιακό, παρά την ήττα του με 93-75, τη Δευτέρα, εντός έδρας. Το συγκρότημα του Κώστα Μέξα άντεξε μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου κόντρα σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο κι αυτό μόνο παράσημο μπορεί να είναι. Διψήφιοι οι Σαμ Γκρίφιν (13π, 3ασ), Ταζ Σέρμαν (13π) και Ρασάντ Βον (11π).

Ο Προμηθέας δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό, αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως να μην του επιτρέψουν να είναι όπως θα ήθελε ο προπονητής του κόντρα στο Λαύριο. Θα ρισκάρουμε με το «διπλό» στο +11,5 και το Over 161,5 πόντοι, στο 3,60 στην Bet365.


5244. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ (19:00)

Τη συντριβή από την Πετκίμσπορ, την προηγούμενη Κυριακή, στη Σμύρνη, γνώρισε η Νταρουσάφακα. Το συγκρότημα του Τζος Κινγκ ήταν καλό για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο, αλλά στα επόμενα δύο δέχθηκε 65 πόντους και έβαλε 31! Ουσιαστικά πήρε σκορ από πέντε παίκτες του, τους Τρες Τρινκλ (19π, 5ρ), Τάιρι Άπλμπι (15π, 6ασ), Μπερκάι Τασκιράν (14π), Ομάρι Μουρ (10π, 7ασ) και Μποθ Γκαχ (10π, 3ρ, 4ασ). Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Αμερικανός γκαρντ Σάιλας Μέλσον, που τραυματίστηκε στον αχίλλειο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Νταρουσάφακα – Μανίσασπορ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εντός έδρας ήττα από την Μπούρσασπορ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Μανίσασπορ. Το 81-73 του προηγούμενου Σαββάτου κρίνεται δίκαιο, μια και πήρε λίγα πράγματα από κάποιους ξένους της. Μετά το ματς αποχώρησε ο Τζέιβον Φρίμαν-Λίμπερτι. Την Τετάρτη, έκανε το δύο στα δύο στο Basketball Champions League με το 101-97 επί της ΦΜΠ, στο Βελιγράδι, χάρη στους 43 πόντους, τα 4 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ του Σέιμπεν Λι, ο οποίος έφυγε για να μετακομίσει στην Ευρωλίγκα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για να αναπληρώσει τις απώλειες των δύο γκαρντ απέκτησε τον 25χρονο Αμερικανό Τρόι Μπράουν, που δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι διαθέσιμος απόψε.

Η Νταρουσάφακα έχει την ευκαιρία να κάνει… σεφτέ στη σεζόν και θα τη στηρίξουμε. Πάμε με τον «άσο» στο -4,5 και το Over 165,5 πόντοι, στο 3,00 στη Novibet.


👉 Δες το νέο επεισόδιο του Euroleague Pre Game Talk με Δημήτρη Καραμάνη & Σπύρο Κοντό ⤵️