*2ος Όμιλος – 4η αγωνιστική.

*Τον όμιλο (A’ κατηγορίας) πλαισιώνουν Ιταλία και Ισραήλ.

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League της Δευτέρας (14/10)!

*Στον πρώτο γύρο: Γαλλία – Βέλγιο 2-0.

*Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η 3η θα συμμετέχει στα πλέι οφ παραμονής/υποβιβασμού και η τελευταία υποβιβάζεται στη League B.

*Η Γαλλία κράτησε το μηδέν στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Γαλλία πανηγύρισε τη νίκη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΕΛΓΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ιταλία. Στο 2-0 το σκορ μέχρι το 24’ με γκολ των Καμπιάσο και Ρετέγκι, μείωσε ο Ντε Κάιπερ στο 42’, το 2-2 ήρθε στο 61’ απ’ τον Τροσάρ. Με δέκα παίκτες απ’ το 40’ η Ιταλία.

Στάθηκε στο ύψος των περιαστάσεων το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ιταλία εκτός έδρας, πήρε αποτέλεσμα, παρότι το ματς ξεκίνησε με άσχημο τρόπο. Έχανε απ’ το πρώτο λεπτό, δεν είχε τον τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση, δέχτηκε δεύτερο γκολ λίγο αργότερα. Τα δεδομένα άλλαξαν στο 40’ με την αποβολή του Πελεγκρίνι, εκεί το Βέλγιο πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και μείωσε απευθείας με τον Ντε Κάιπερ. Ισοφάρισε σχετικά γρήγορα στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να βρει τρίτο γκολ.

Πρώτη ισοπαλία στον όμιλο, είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 3-1 επί του Ισραήλ και το εκτός έδρας 2-0 απ’ τους Γάλλους. Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Τεντέσκο μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση του ημιώρου, προτού “καθαρίσει” ο Ντεμπελέ στο 57′. Δεν αλλάζει η αποστολή, το Βέλγιο θέλει νίκη σήμερα για να αφήσει πίσω της στη βαθμολογία τη Γαλλία.

Στατιστικά

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΑΛΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 4-1 επί του Ισραήλ. Το 0-1 στο 6’ απ’τ ον Καμαβινγκά, το Ισραήλ ισοφάρισε στο 24’ με τον Γκάντελμαν. Το 1-2 ο Ενκουκού στο 28’, το 1-3 ήρθε στο 87’ απ’ τον Γκεντουζί. Το 1-4 έκανε ο Μπαρκολά στο 89’.

Πολύ καλή εμφάνιση απ’ τη Γαλλία την περασμένη Πέμπτη, επικράτησε με άνεση του Ισραήλ σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία). Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Καμαβινγκά, ήταν ολοφάνερο ότι η διαφορά με τον αντίπαλο είναι αρκετά μεγάλη, η ισοφάριση του Ισραήλ ήταν κάτι εντελώς συγκυριακό, το 1-2 ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Δούλεψε αρκετά καλά σ’ όλους τους τομείς το σχήμα του Ντεσάν, δεν απειλήθηκε ποτέ, είχε ρυθμό και επιθετικότητα, σκόραρε άλλες δύο φορές στο φινάλε και έφτασε στο τελικό 1-4, ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το 2-0 επί του Βελγίου τον Σεπτέμβριο, είχε προηγηθεί η κακή πρεμιέρα με την Ιταλία, που ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας, εκεί είδαμε μια κάκιστη εμφάνιση απ’ τους «τρικολόρ». Έβγαλαν αντίδραση με το εντός έδρας 2-0 επί του Βελγίου, σε ματς που ο Ντεσάν έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και η ομάδα του είχε καλύτερη απόδοση. Βαδίζει πλέον στην μετά Γκριεζμάν εποχή, καθώς ο έμπειρος άσσος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει απ’ τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Χωρίς αλλαγές η αποστολή.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/6 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/6 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ