Μελετημένα Προγνωστικά: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.40

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Άλλη μια μέρα είναι η Παρασκευή (11/10) που στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα κυριαρχούν οι αγώνες εθνικών ομάδων, ενώ στο μπάσκετ υπάρχει δράση στην Ευρωλίγκα. Το Betarades.gr εντόπισε μελετημένα προγνωστικά από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Κάουνας, καθώς και ποδοσφαιρική επιλογή από το παιχνίδι Ουγγαρία – Ολλανδία.

😮 ΣΟΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς έχασε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε με 82-71 την περασμένη Παρασκευή. Πρώτος σκόρερ ο Ράιτ (15 π., 7 ρ., 2 κλ.), διψήφιοι και οι ΜακΚίσικ (13 π.) και Βεζένκοφ (11 π., με 4/6 σουτ). Στο εγχώριο πρωτάθλημα τη Δευτέρα, κέρδισε εκτός το Λαύριο με 93-75. Δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Φαλ, όπως και ο έτερος σέντερ, Μιλουτίνοβ, καθώς και ο γκαρντ Έβανς. Η συμμετοχή του “ψηλού” Πετρούσεβ θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ.

Κέρδισε η Ζάλγκιρις και την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη Πέμπτη στο Κάουνας με 74-67. Ξεχώρισε ο Φρανσίσκο (19 π., με 4/6 τρίποντα, 4 ρ., 3 ασ.), καθώς και ο Μπραζντέικις (17 π., με 7/11 δίποντα, 5 ρ.). Στη συνέχεια, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα Λιθουανίας,έχασε από τη Ρίτας με 91-88 εκτός έδρας και δέχτηκε για πρώτη φορά στη σεζόν πάνω από 76 πόντους. Δεν υπολογίζεται σήμερα ο γκαρντ Ντιμσά, δύσκολα θα προλάβει ο φόργουορντ Μάνεκ.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας έχει ο Ολυμπιακός. Μπορούν να γίνουν επτά αν η ομάδα του Πειραιά καταφέρει να ανεβάσει τον ρυθμό του ματς. Θα πάμε με το combo άσσος και Over 154.5 πόντοι στο 2.40.

Δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της για τη League A του Nations League η Ουγγαρία, που προέρχεται από δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 στη Βουδαπέστη με τη Βοσνία. Στην πρεμιέρα της είχε γνωρίσει εκτός έδρας συντριβή με 5-0 από τη Γερμανία, από την οποία είχε ηττηθεί νωρίτερα με 2-0 και για τους ομίλους στα τελικά του Euro 2024, όπου έχασε, επίσης, με 3-1 από την Ελβετία, ενώ κέρδισε με 1-0 τη Σκωτία. Τα πάει καλά στην έδρα της, όπου έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Έχει πετύχει, όμως, μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Στους προαναφερθέντες αγώνες, μάλιστα, δέχτηκε εφτά γκολ.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Ολλανδία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο Άμστερνταμ με τη Γερμανία, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Στην πρεμιέρα της είχε συντρίψει, επίσης, εντός έδρας, με 5-2 τη Βοσνία, ενώ στο πρόσφατο Euro έφτασε στα ημιτελικά, όπου έχασε με 2-1 από την Αγγλία και αποκλείστηκε, ενώ για τους “16” είχε κερδίσει 3-0 τη Ρουμανία και στα προημιτελικά με 2-1 την Τουρκία. Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει τρεις νίκες και μια ήττα, με 4-0 από τη Γαλλία. Είναι αποτελεσματική, καθώς έχει σημειώσει εφτά τέρματα στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία έχει δεχτεί γκολ.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Ουγγαρία, αν και συνήθως είναι δυνατή στην έδρα της. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Ολλανδία, μπορεί να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει ώθηση ενόψει του δύσκολου ματς με τη Γερμανία. Θα επιλέξουμε το συνδυαστικό διπλό και Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

😮 ΣΟΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ