Ο τζίρος στο Αγγλία-Ελλάδα (10/10)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Oι αγώνες εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν για στοιχημα την Πέμπτη (10/10) με τη μάχη της εθνικής Ελλάδος στην Αγγλία να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

😮 ΣΟΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από το CONCACAF Nations League και τον αγώνα Νικαράγουα – Τζαμάικα. Ο άσσος υποχωρεί όπως βλέπουμε, καθώς έχει κατέβει από το 3.40 στο 2.90.

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση για την αναμέτρηση Μπονέρ – Μοντσεράτ. Το σημείο που πέφτει είναι το διπλό, παρατηρούμε ότι από το αρχικό 2.40 έχει φτάσει στο 2.00.

Περνάμε και στο Κύπελλο Τουρκίας και το παιχνίδι Ταλασγκούτσου – Ορντουσπόρ. Η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων ακολουθεί καθοδική πορεία, είχε ανοίξει στο 3.90 και πλέον εντοπίζεται στο 1.83.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο πάμε και τους τζίρους για 1Χ2, ο αγώνας του Nations League Αγγλία – Ελλάδα έχει ως τώρα συγκεντρώσει 336.994€. Από αυτά, το σχεδόν 75% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Πιο χαμηλά, η αναμέτρηση Νορβηγία – Σλοβενία με 124.190€ σε τζίρο. Εξ αυτών, το περίπου 58% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί το παιχνίδι Ισραήλ – Γαλλία που έχει μέχρι στιγμής 105.756€. Με το σχεδόν 82% να έχει πάει στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:50