Φεστιβάλ πόκερ σπάει ρεκόρ με το Main Event του

Ανανεώθηκε:
ποκερ ασσοι νεα ειδησεις
Photo Credits: Serhii Kucher / Alamy Stock Photo

Το Olympic Casino Lietuva πρόκειται να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο φεστιβάλ πόκερ που διοργανώνεται στη Λιθουανία. Καθώς το OlyBet Kings of Vilnius θα διεξαχθεί στην πόλη στις 15 Νοεμβρίου.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πολλά events και satellites. Συμπεριλαμβανομένου ενός Main Event αξίας €1.100 που διαθέτει ένα εγγυημένο prize pool ύψους €250.000.

Το main event No-Limit Hold’em €1.100 είναι το κορυφαίο τουρνουά στο πρόγραμμα του Kings of Vilnius. Η Ημέρα 1 θα διεξαχθεί μεταξύ 21-22 Νοεμβρίου, ενώ η Ημέρα 2 θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Νοεμβρίου.

Η OlyBet έχει θέσει εγγύηση 250.000 ευρώ στο χρηματικό έπαθλο του Main Event, καθιστώντας το το μεγαλύτερο τουρνουά με εγγύηση που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Λιθουανία. Εσείς μπορείτε να διασκεδάσετε με το novibet poker σε πολλές παραλλαγές!

Εκτός από το πολυαναμενόμενο Main Event, το Kings of Vilnius περιλαμβάνει πάνω από 30 τουρνουά και satellites. Μεταξύ αυτών, παραδοσιακά bounty events, ένα High Roller €2.000 και το πρώτο Pot-Limit Sviten Special event που διεξάγεται επί λιθουανικού εδάφους.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ