Get to know me: Το απολαυστικό challenge των Λορένζο Μπράουν και Τζέριαν Γκραντ (vid)

Ανανεώθηκε:
pamestoixima μπραουν γκραντ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, Λορένζο Μπράουν και Τζέριαν Γκραντ, αποκαλύπτονται στο Get To Know Me Challenge του PS Blog!

670 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁 Κωδικός PSCOMBO
pamestoixima 300x300
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσο καλά γνωρίζει ο Λορένζο Μπράουν τον Τζέριαν Γκραντ και ο Τζέριαν Γκραντ τον Λορένζο Μπράουν;

Μπορεί να έγιναν πρόσφατα συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό AKTOR, για πρώτη φορά στην καριέρα τους, αλλά η ζωή τους είχε φέρει ξανά αντιμέτωπους στο παρκέ.

Η αρχή είχε γίνει στο NBA και στη συνέχεια, αφού χάραξε ο καθένας τη δική του πορεία, πέρασαν την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να βρεθούν στην Ευρώπη. Καταξιωμένοι κι οι δύο, έχοντας διακριθεί ατομικά και ομαδικά στην καριέρα τους.

Ο Τζέριαν Γκραντ ήρθε πέρυσι στον Παναθηναϊκό AKTOR, έχοντας αναδειχθεί μέλος της καλύτερης ομάδας του EuroCup και βραβευτεί με το MVP της χρονιάς στη διοργάνωση το 2023.  Όντας κομβικός παίκτης, γεύτηκε τη χαρά της επιτυχίας, κατακτώντας την EuroLeague και το πρωτάθλημα Ελλάδας, την περσινή σεζόν με το «τριφύλλι», ενώ πήρε στα χέρια του και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Λορένζο Μπράουν ντύθηκε φέτος στα πράσινα, έχοντας επίσης κατακτήσεις στο βιογραφικό του, όπως δύο πρωταθλήματα Ισραήλ με τη Μακάμπι, αλλά και ένα χρυσό μετάλλιο με την Ισπανία στο Eurobasket 2022. Επιπλέον, είχε αναδειχθεί μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague το 2023, αλλά και της δεύτερης καλύτερης το 2024.

Οι δυο τους, μαζί με τους υπόλοιπους «πράσινους», θα φροντίσουν να γράψουν ιστορία για ακόμα μια χρονιά στα παρκέ. Πόσα, όμως, γνωρίζουν πραγματικά ο ένας για τον άλλον;

Θυμούνται ότι κάποτε είχαν αναμετρηθεί στο ΝΒΑ; Κι αν ναι, με ποια ομάδα; Με ποιο σύλλογο έκαναν το ντεμπούτο τους στην EuroLeague και πώς συνδέεται το «τριφύλλι» με αυτό;

Ο Λορένζο Μπράουν και ο Τζέριαν Γκραντ απαντούν σε 5 ερωτήσεις κι οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές!

Δείτε παρακάτω το Get To Know Me Challenge τους



Tags: