bwin – Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου με Ενισχυμένες Αποδόσεις (10/10)!

Ανανεώθηκε:
bwin logo

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει απόψε στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, σε ματς για την 2η αγωνιστική της EuroLeague και αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μπάγερν Μονάχου. Τζάμπολ στις 21:15.

bwin – Build A Bet* στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το «δεξί» στο σπίτι του

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει απόψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου την εντός έδρας πρεμιέρα του στη EuroLeague. Ιδιαίτερη σημασία για τους «πράσινους» και τον κόσμο τους το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» την 1η αγωνιστική επικράτησε της Άλμπα στο Βερολίνο με 87-77. Σε σημεία του αγώνα μπορεί η γερμανική ομάδα να δυσκόλεψε τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, όμως η ποιότητα του «πράσινου» ρόστερ ήταν αρκετή για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός με το «διπλό» στη βάση του. Ανέτοιμοι παρουσιάστηκαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, κάτι που μοιάζει λογικό αναφορικά με την εποχή που βρισκόμαστε. Άλλωστε όπως τόνισε και ο Αταμάν σε αυτό το σημείο της σεζόν το σημαντικό είναι να νικάς. Στην bwin βρίσκουμε σε Ενισχυμένη Απόδοση στο 3.00 να σημειώσει 20 ή περισσότερους πόντους ο Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου σε Live Streaming* από την bwin!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα κάνει δεύτερο… μπαμ;

Μία από τις εκπλήξεις της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague ήταν δίχως αμφιβολία η νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί επικράτησαν εντός έδρας της «βασίλισσας» με 97-89, έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τον Σαμπάζ Νεϊπίερ. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 25 πόντους με 80% ευστοχία από το τρίποντο (4/5), ενώ είχε 2 ασίστ για 3 λάθη. Εξαιρετικός ήταν επίσης ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν, των 19 πόντων (5/9 τρίποντα) και 4 ριμπάουντ. Απώλεια για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ ο Νιλς Γκιφάι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο στην αναμέτρηση με την Γκέτινγκεν. Στο 2.55 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την 1η περίοδο με 5 ή περισσότερους πόντους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: