Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague (10/10)!

Ανανεώθηκε:
sportingbet logo

Πρεμιέρα στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου έχοντας ως στόχο το 2×2 στη EuroLeague. «Μάχη» πρωτιάς για την Εθνική κόντρα στην Αγγλία στο Λονδίνο, στο Nations League.

Sportingbet – Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου!
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγκαίνια με νίκη

Με γιορτινή διάθεση ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου απόψε στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνδυάσουν τη μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο με μία εμφατική νίκη και παράλληλα να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από «διπλό» (87-77) στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Οι Κέντρικ Ναν (16 π., 3 ριμπ., 4 ασ.) και Ματίας Λεσόρ (14 π., 8 ριμπ.) ήταν οι κύριοι εκφραστές στην επίθεση του «τριφυλλιού», ενώ σημαντική συμβολή είχαν οι Κώστας Σλούκας (10 π., 5 ασ.), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (11 π.) και Τζέριαν Γκραντ (10 π.). Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς υπέστη κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα στο φιλικό με την Παρτιζάν που διεξήχθη στο Καλλιμάρμαρο. Χωρίς τον Νιλς Γκιφάι ταξίδεψε την Αθήνα η Μπάγερν. Οι Βαυαροί προέρχονται από τη μεγάλη νίκη (97-89) κόντρα στη Ρεάλ και με φουλ ψυχολογία θα επιδιώξουν για την δεύτερη διαδοχική τους έκπληξη. Πάντως, και τις επτά φορές που επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ από το 2014 μέτρησαν ανάλογες ήττες.  Στο 6.50 η απόδοση στην Sportingbet να κερδίσει όλες τις περιόδους ο Παναθηναϊκός.

Sportingbet – Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Αγγλία – Ελλάδα!
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την έκπληξη

Με στόχο μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι ένα θετικό αποτέλεσμα ταξίδεψε στο Λονδίνο η Εθνική Ελλάδας, όπου αντιμετωπίζει την Αγγλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια της στο Nations League και με δύο νίκες κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία βρίσκεται μαζί με τα «τρία λιοντάρια» στην κορυφή του 2ου ομίλου της League B. Μεγάλη απώλεια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Χάρι Κέιν για τους Άγγλους. Στο 2.25 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: