Στοίχημα: Γιατί κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ;

Ανανεώθηκε:
paqueta-paranomos-stoiximatismos-premier-league

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Λούκας Πακετά βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σοβαρής υπόθεσης που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του στην Premier League.

4x ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 🎁 από την Bwin!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχικά κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τώρα αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA).

➡️ Τσέκαρε κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος εδώ!

Νέες κατηγορίες και το επίμαχο κινητό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων “Sun” και “Daily Mail”, η FA κατηγορεί τον Πακετά για παρεμπόδιση της έρευνας και μη συνεργασία με τις αρχές.

Στο επίκεντρο αυτών των νέων κατηγοριών βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του παίκτη.

Η FA είχε κατασχέσει τη συσκευή για περίπου δύο μήνες, εξετάζοντας μηνύματα, κλήσεις και το τραπεζικό ιστορικό του Πακετά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο παίκτης αγόρασε ένα νέο κινητό.

Όταν η Ομοσπονδία ζήτησε εκ νέου το αρχικό τηλέφωνο για περαιτέρω έρευνα, ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε ότι το είχε πετάξει και δεν μπορούσε να το εντοπίσει.

Η στάση της FA και οι πιθανές συνέπειες

Η FA φαίνεται να απορρίπτει τις εξηγήσεις του Πακετά και προετοιμάζεται να προχωρήσει με τις κατηγορίες για παρεμπόδιση της έρευνας, συμπεριλαμβάνοντας δύο σοβαρές παραβιάσεις λόγω μη συνεργασίας.

Η σοβαρότητα αυτών των κατηγοριών είναι τέτοια που θέτει σε κίνδυνο τη μελλοντική συμμετοχή του παίκτη στην Premier League, με την πιθανότητα ακόμη και δια βίου αποκλεισμού.

4x ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 🎁 από την Bwin!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ