*Φάση των ομίλων στα προκριματικά του Euro U21 2025 που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία. Οι 52 ομάδες χωρίζονται σε εννέα ομίλους: Επτά των έξι και δύο των πέντε. Οι εννέα πρώτες και οι τρεις καλύτερες δεύτερες θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης. Οι έξι εναπομείνασες δεύτερες θα προκριθούν στα πλέι οφ.

*Ένατος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Λιθουανία U21 – Ισλανδία U21 0-1

Βρείτε όλα τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/10!

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την Ουαλία εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δύο γκολ του Κότεριλ έκαναν την διαφορά στην αναμέτρηση (47′, 72′), το μόνο που κατάφεραν οι Ισλανδοί ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις (90+3′).

Μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και την έλευση του Όλαφουρ Σκούλασον, η Ισλανδία μετράει μία νίκη και μία ήττα, με την τελευταία να μοιάζει καταδικαστική. Μπορεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση, παρόλα αυτά δείχνει να εξαρτάται μόνο από την δική της μοίρα. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος, ενώ θα παίξει τα ρέστα της την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο Δανία, περιμένοντας παράλληλα και μια ήττα της Ουαλίας. Το σενάριο μοιάζει δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Μικρές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου, μοναδική απουσία ο τραυματίας Χλίνσον.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την Τσεχία εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μολονότι άνοιξε το σκορ στο 19′, είδε την αντίπαλο να φτάνει σε ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος (58′, 87′).

Προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει την προκριματική σειρά με έναν βαθμό, έφτασε πολύ κοντά στο εντός με αντίπαλο την Τσεχία, αλλά λύγισε στο φινάλε. Εμφανές το ποιοτικό χάσμα που υπάρχει σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, αποτελεί τον «σάκο του μποξ» στον όμιλο έχοντας ρυθμιστικό ρόλο. Αδιάφορη τις τελευταίες αγωνιστικές, θα παίξει για το γόητρό της και μόνο. Νοκ άουτ τέθηκε σε προπόνηση ο Ζεμπράουσκας.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21 – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21 στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ