*Φάση των ομίλων στα προκριματικά του Euro U21 2025 που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία. Οι 52 ομάδες χωρίζονται σε εννέα ομίλους: Επτά των έξι και δύο των πέντε. Οι εννέα πρώτες και οι τρεις καλύτερες δεύτερες θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης. Οι έξι εναπομείνασες δεύτερες θα προκριθούν στα πλέι οφ.

Βρείτε όλα τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/10!

*Τρίτος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Γεωργία U21 – Σουηδία U21 0-0

*Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΣΟΥΗΔΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Μολδαβία εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 52′, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα.

Γκέλα ολκής απέναντι στην Μολδαβία την προηγούμενη αγωνιστική, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Έβγαλε άγχος και νευρικότητα στο παιχνίδι της και πλέον τρέχει και δεν φτάνει. Το μοναδικό θετικό είναι πως κρατάει την τύχη στα χέρια της, ωστόσο θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσει απόψε την Γεωργία για να βγει στην δεύτερη θέση, αλλά πιθανότερα και την Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική. Τραυματίες οι Μέντες και Βίλουμσον, δεν κλήθηκαν οι Ινούσα και Σβένσον.

Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΕΩΡΓΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Ολλανδία εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 2-0 (4′, 18′), μείωσε προσωρινά (30′), αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ στα μισά της επανάληψης (71′). 

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Ολλανδία και ηττήθηκε δίκαια, ωστόσο τα καλά μαντάτα ήρθαν από την Μολδαβία και πλέον το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ηττηθεί σήμερα από τον άμεσο ανταγωνιστή της στην μάχη που δίνει για την δεύτερη θέση. Ακόμη βέβαια και να συμβεί αυτό, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Βόρεια Μακεδονία, την ίδια ώρα που η αντίπαλός της παίζει στην έδρα της ασταμάτητης και πρωτοπόρου Ολλανδίας. Τιμωρημένος ο Γκακνίτζε, νοκ άουτ τέθηκε ο Ζουραμπιάνι.

Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΣΟΥΗΔΙΑ U21 – ΓΕΩΡΓΙΑ U21 στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ