3η αγωνιστική

*Φάση των ομίλων της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2025, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Μαρόκου. Την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης θα πανηγυρίσουν οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν.

Δείτε όλα τα προγνωστικα παμε στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης (10/10)!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μαυριτανίας, στα πλαίσια των προκριματικών του κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το 1-0 ο Μέντες με πέναλτι στο 28’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 75’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για το Πράσινο Ακρωτήρι. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, παρ’ όλα αυτά κράτησε μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους.

Έβγαλε άμεσα αντίδραση ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Αίγυπτο (3-0), ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μαυριτανίας (2-0). Αρκετά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν έχει δείξει ιδιαίτερη σταθερότητα στις τελευταίες αναμετρήσεις της, όμως εντός έδρας είναι αρκετά πιο μαχητική και ταυτόχρονα αποτελεσματική, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Αιγύπτου, στα πλαίσια των προκριματικών του κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το 0-1 ο Τρεζεγκέ στο 5’ και το 0-2 ο ίδιος στο 29’. Το 0-3 πέτυχε ο Σαλάχ στο 56’ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Φατί στο 90+4’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Αν και είχε ευκαιρίες, ήταν αναποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η άμυνά της υπέκυψε εύκολα στην πίεση των φιλοξενούμενων, δεχόμενη γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Καθόλου καλό το ξεκίνημά της, καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όντας στη τελευταία θέση του ομίλου. Έχει δεχθεί 5 γκολ σε δύο ματς, ενώ απέτυχε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα δύο, δείχνοντας πως εκτός από προβλήματα στα μετόπισθεν, αντιμετωπίζει και στην επιθετική της γραμμή. Αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδό της εδώ και πέντε ματς, με το έργο της σήμερα να είναι για ακόμα μία φορά πολύ δύσκολο.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πράσινο Ακρωτήρι – Μποτσουάνα στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ