* 3ος όμιλος – League B.

* Τον όμιλο πλαισιώνουν η Νορβηγία & η Σλοβενία.

* 3η αγωνιστική

* Ο πρώτος κάθε ομίλου προβιβάζεται στην Α κατηγορία, ο δεύτερος παίζει μπαράζ για την άνοδο, ο τρίτος για την παραμονή και ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Γ κατηγορία.

* Αήττητη η Αυστρία στα 4 μεταξύ τους παιχνίδια (2-2-0) με συνολικό σκορ 6-0. Κέρδισε 4-0 & 2-0 εντός έδρας, ενώ τα δύο παιχνίδια στο Καζακστάν έληξαν δίχως τέρματα.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Νορβηγία. Ο Μίρε (9’) άνοιξε το σκορ για τη Νορβηγία, ο Ζάμπιτσερ (37’) ισοφάρισε για την Αυστρία και ο Χάαλαντ (80’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεθύμαναν στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν οι αυστριακοί στο καλοκαιρινό Euro, στο οποίο αποκλείστηκαν στη φάση των “16” από την Τουρκία.

Άλλοθι φυσικά το ότι αμφότερες οι αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν εκτός έδρας απέναντι στους έτερους ισχυρούς του ομίλου.

Στην Σλοβενία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), όταν ο Λάιμερ είχε γρήγορη απάντηση (28’) στο προβάδισμα των γηπεδούχων με πέναλτι του Σέσκο.

Τρεις ημέρες αργότερα έφυγαν με άδεια χέρια από το Όσλο, αφού ο “καυτός” Χάαλαντ τους πλήγωσε στο φινάλε του αγώνα. Την παρέα του θηριώδη στράικερ της Μαν. Σίτι την υποδέχονται την Κυριακή.

Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας από τον Ιούνιο του 2022 ο 66χρονος πλέον Ραλφ Ράνγκνικ, με έναν σταθερό κορμό παικτών που αγωνίζονται κυρίως στην Bundesliga.

Στα αγωνιστικά νέα, κλήθηκε αλλά σήμερα είναι τιμωρημένος ο Μουένε (αρ. μπακ), ενώ εκτός κλήσεων έμειναν οι Αλάμπα (στόπερ/αρ. μπακ), Τράουνερ (στόπερ), Σλαγκερ (μέσος), Γκρέγκοριτς (φορ) μεταξύ άλλων.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Σλοβενία. Ο Σέσκο πέτυχε χατ-τρικ (23’, 28’, 63’) για τους γηπεδούχους.

Στα καλύτερά του βρίσκεται το ποδόσφαιρο του Καζακστάν τα τελευταία χρόνια, το γεγονός ότι προβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία του Nations League αποτελεί ιστορική επιτυχία από μόνο του.

Τον περασμένο Μάρτιο απέτυχε στα μπαράζ του Euro, μέσω του Nations League, όταν συνετρίβη από την Ελλάδα στην Αθήνα (5-0). Βρέθηκε στο σημείο να διεκδικεί τη θέση του στην τελική φάση έχοντας κατακτήσει τον όμιλο της League C απέναντι σε Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν και Σλοβακία.

Η φθινοπωρινή εκκίνηση στο φετινό Nations League ήταν αναμενόμενα δύσκολη για το επίπεδο της ομάδας. Στην πρεμιέρα κατάφερε να κρατήσει στο εντός έδρας 0-0 τη Νορβηγία, αλλά τρεις ημέρες αργότερα δεν κατάφερε να προβληματίσει τους Σλοβένους και ειδικότερα τον στράικερ της Λειψίας, ο οποίος έκανε τη διαφορά με τρία τέρματα.

Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η εποχή Τσερτσέσοφ στον πάγκο των Καζάκων, ο 61χρονος Ρώσος, πρώην διεθνής τερματοφύλακας, διαδέχθηκε τον Ρουσλάν Μπαλτίεφ.

Δίχως πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες το ρόστερ της ομάδας, οι πλειοψηφία των παικτών αγωνίζεται εντός των συνόρων με κάποιες εξαιρέσεις σε Ρωσία & Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες από τις κλήσεις του Τσερτσέσοφ, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει και σήμερα σχήμα με 5αδα στην άμυνα.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6 τελευταία εκτός έδρας.

Αυστρία – Καζακστάν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ