* 9η αγωνιστική

* G/G & over 2,5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητος ο Ισημερινός στην έδρα του από την Παραγουάη

Δείτε όλα τα προγνωστικα παμε στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης (10/10)!

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εντός το Περού με το γκολ του Ένερ Βαλένσια στο 54’.

Πρώτη νίκη με τον Μπεκατσέσε στον πάγκο, μετά την ήττα με 1-0, στο ντεμπούτο του Αργεντινού τεχνικού, από τη Βραζιλία εκτός. Καμία σχέση οι δύο αντίπαλοι και τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους, κόντρα στο Περού κυριάρχησε πλήρως και δικαίως επικράτησε, ασχέτως αν στο τέλος οι Περουβιανοί είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Λαπαντούλα.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη επτάδα και με διαφορά αρκετά σημαντική από τις ομάδες που είναι εκτός. Ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που προκαλούν προβληματισμό, αλλά δεν αφορούν τόσο πολύ τον κόουτς Μπεκατσέσε, όπως το γεγονός ότι από τις ομάδες της εξάδας που προκρίνονται απευθείας, χωρίς μπαράζ, έχει τη μικρότερη παραγωγικότητα, με μόλις έξι γκολ.

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ο Μπεκατσέσε άφησε εκτός κλήσεων τον στόπερ Πορόσο, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Λεγανές και τη λεγόμενη… παλιά φρουρά, που απαρτίζεται πρωτίστως από τους χαφ Γκρουέσο, Τζέγκσον Μέντες και τον εξτρέμ Μένα. Από την άλλη επιστρέφει ο χαφ Γκονσάλο Πλάτα ενώ υπάρχει και ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο στην αποστολή, ο 20χρονος χαφ Σαμπράνο, ο οποίος αγωνίζεται στη Χαλ Σίτι.

Καταγγέλλει κατασκοπεία της προπόνησης της ομάδας από τους Παραγουανούς οι Εκουατοριάνοι, ισχυρίζονται πως απεσταλμένος του Γκουστάβο Αλφάρο, κατέγραψε σε βίντεο μέρος της προπόνησης της ομάδας. Ωστόσο δεν θα προχωρήσει το θέμα κατά τα φαινόμενα, τουλάχιστον δεν προαναγγέλθηκε κάτι τέτοιο.

“Έχουμε ένα σύνολο νεανικό αλλά και με παίκτες με μεγάλη εμπειρία που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, στα προκριματικά για αυτό το Μουντιάλ οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ελπίζουμε σε όλα τα παιχνίδια να μπορέσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, βασιζόμαστε σε αυτό” τόνισε ο Μπεκατσέσε, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλη την αποστολή.

Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, τα 3 με N/G.

* Ηττήθηκε σε 1/5 τελευταία, από τη Βραζιλία εκτός με 1-0.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη Βραζιλία με το γκολ του Ντιέγο Γκόμες στο 20’.

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Γκουστάβο Αλφάρο στον πάγκο. Και το 0-0 με την Ουρουγουάη στο πρώτο παιχνίδι του έμπειρου Αργεντινού τεχνικού ως ομοσπονδιακός της χώρας, αλλά κυρίως το 1-0 επί της Βραζιλίας στην Ασουνσιόν, αποτέλεσμα που την έφερε και στην έβδομη θέση, η οποία οδηγεί στο μπαράζ.

Μεγαλύτερο κατόρθωμα του Αλφάρο ωστόσο ήταν άλλο. Μια ομάδα που στο Κόπα Αμέρικα, στα τρία παιχνίδια του ομίλου δέχτηκε 8 γκολ, την έκανε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, απέναντι στις δύο από τις πιο ισχυρές από πλευράς ονομάτων επιθέσεις, ομάδων της Νότιας Αμερικής. Εκεί θα στηριχθεί, όπως πάντα, ο κόουτς, στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και θα ψάχνει το ένα γκολ που θα δίνει τους βαθμούς ώστε η Παραγουάη να πλησιάσει όλο και περισσότερο στα γήπεδα της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Παραμένει τραυματίας ο χαφ Παρέδες, επιστρέφουν στην αποστολή όλοι οι βασικοί που απουσίαζαν στα προηγούμενα. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο φορ Άνχελ Ρομέρο, ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, είχε μείνει εκτός λίστας του Αλφάρο.

Ο προπονητής που πήγε τον Ισημερινό στο τελευταίο Μουντιάλ είναι ο Αλφάρο, απομακρύνθηκε όταν δεν κατάφερε να το περάσει από τον όμιλο. Ο Αργεντινός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του έδωσαν οι Εκουατοριανοί, “είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με εκείνους” τόνισε. Διαθέσιμοι όλοι της αποστολής, επαναφέρει τον απόντα με τη Βραζιλία, χαφ Κούμπας.

Στατιστικά

* Έχει χάσει μόνο 1/5 ματς προκριματικών Μουντιάλ του 2026, από την Κολομβία εντός με 0-1.

* Under 1,5 όλα τα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.

Ισημερινός-Παραγουάη στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ