*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2025, προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

*5/5 νίκες για τη Ναμίμπια ως γηπεδούχος απέναντι στην Ζιμπάμπουε.

Δείτε όλα τα προγνωστικα παμε στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης (10/10)!

ΝΑΜΙΜΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Η Ναμίμπια έχασε 1-2 εντός έδρας από την Κένυα, μειώνοντας απλά με τον Χότο στο 90ο λεπτό. Νωρίτερα είχε δεχθεί δύο γκολ από τους Αβίρε (58’), Αμπούγια (76’).

Η Ναμίμπια παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Νότιο Αφρική, επειδή δεν έχουν άδεια τα γήπεδα της χώρας της, αλλά έχει ζητήσει να διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, παρόλο που συνορεύει με τη Ν. Αφρική και έχει αρκετό κόσμο εκεί!

Στον τελευταίο της αγώνα που έγινε στην ίδια πόλη και γήπεδο, έχασε με 1-2 από την Κένυα, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που έχασε και τα δύο πρώτα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να είναι ουραγός και να μην έχει πλέον περιθώρια για άλλες γκέλες.

Αν υπολογίσουμε και τα προηγούμενα παιχνίδια της, έχει τρεις σερί ήττες, ενώ δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες, με το τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι να είναι το πρώτο έπειτα από τρία παιχνίδια.

Στατιστικά

*5/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Προηγούμενο ματς: Η Ζιμπάμπουε έφερε 0-0 εντός έδρας με τον Καμερούν.

Η Ζιμπάμπουε έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με το Καμερούν, δεύτερη “λευκή” ισοπαλία στον όμιλο. Και από τη στιγμή που έχει δύο ισοπαλίες με τις δύο πρωτοπόρους, αν κερδίσει την ουραγό σημερινή της αντίπαλο, θα έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Κάτι που θα αποτελεί πολύ σημαντικό επίτευγμα για μία ομάδα που μέχρι πριν έναν χρόνο ήταν τιμωρημένη από την FIFA και δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις διεθνείς διοργανώσεις.

Πάντως και αυτή δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ, αφού δεν έχει σκοράρει στους τρεις τελευταίους αγώνες της, οι δύο για τον συγκεκριμένο όμιλο.

Στατιστικά

*Πέντε σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Πέντε συνεχόμενα under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Ναμίμπια – Ζιμπάμπουε στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ