*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του τρίτου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Οι όμιλοι είναι τρεις, από έξι ομάδες ο καθένας. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, ο τρίτος και ο τέταρτος θα έχουν άλλη μία ευκαιρία στον τέταρτο προκριματικό γύρο.

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Ντεμπούτο στον πάγκο της Αυστραλίας για τον Τόνι Πόποβιτς.

Δείτε τα προγνωστικα ποδοσφαιρου που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/10)!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αυστραλία έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Ινδονησία.

Η Αυστραλία έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Ινδονησία, ξεκινώντας άσχημα την παρουσία της στον όμιλο, αφού έπειτα από δύο παιχνίδια δεν έχει σκοράρει, με αυτόν να είναι και ο μοναδικός της βαθμός, έχοντας χάσει και εντός έδρας από το Μπαχρέιν. Και ακόμη δεν έχει παίξει με τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, τις Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία.

Αυτά τα δύο αποτελέσματα οδήγησαν και στην αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή της ομάδας, με το Τόνι Πόποβιτς να τον αντικαθιστά, κάνοντας απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο της. Και το θετικό είναι πώς αυτό συμβαίνει στη χώρα του και απέναντι στη μοναδική ομάδα που είναι από κάτω της, ουραγός του ομίλου!

Ο Πόποβιτς είπε πώς δεν θα χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία το μικρό χρονικό διάστημα που έχει τους παίκτες του, αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν τι θέλει από αυτούς.

Στατιστικά

*Έξι σερί Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Η Κίνα έχασε 1-2 εντός έδρας από την Σαουδική Αραβία, αν και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Λατζάμι στο 14’. Και παρόλο που έπαιζε με παίκτη περισσότερο μετά το 19ο λεπτό, ισοφαρίστηκε από τον Καντίς στο 39’ και έχασε με δεύτερο γκολ από τον ίδιο παίκτη στο 90’.

Η Κίνα όχι απλά ξεκίνησε με 2/2 ήττες στον όμιλο, η δεύτερη ήρθε από τη Σαουδική Αραβία, αν και προηγήθηκε με 1-0 και έπαιζε και με παίκτη περισσότερο! Και όμως, δέχθηκε δύο γκολ από 10 ποδοσφαιριστές, το δεύτερο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Γι΄αυτό και είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, με τη χειρότερη άμυνα του ομίλου, κυρίως λόγω του διασυρμού που είχε γνωρίσει από την Ιαπωνία στην πρώτη αγωνιστική.

Στον πάγκο της παραμένει ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός, Μπράνκο Ιβάνκοβιτς, που ανέλαβε πέρυσι τον Μάρτιο, έχοντας κερδίσει μόνο την Σιγκαπούρη όντας εκεί.

Στατιστικά

*4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αυστραλία – Κίνα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ