*3η αγωνιστική για τη League D του Nations League 2024/25. Η 1η κερδίζει την απευθείας άνοδο στη League C και η 2η θα συμμετέχει στα πλέι οφ ανόδου.

*NG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League σήμερα 10/10.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) του Σαν Μαρίνο σε φιλικό. Το γκολ πέτυχε ο Ράτσα στο 10′.

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που έφερε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Μολδαβία προσπέρασε το εμπόδιο της υποδεέστερης Μάλτας πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 στην πρωτεύουσα Κισινάου, σκαρφαλώνοντας άμεσα στην 1η θέση του 2ου ομίλου της League D.

Προηγήθηκε με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, πήρε μαξιλαράκι ασφαλείας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, είχε δοκάρι στο 52′ και, παράλληλα, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο ουσιαστικά. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Κλεστσένκο πανηγύρισε τέσσερις νίκες, στις τρεις από τις οποίες κράτησε το μηδέν, διάστημα στο οποίο ηττήθηκε από την Ουκρανία (4-0 εντός) στις 11 Ιουνίου.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε συμπεριλήφθηκαν οι Μότοτς (ΑΜ) και Στίνα (ΜΕ) των Athens Καλλιθέα και Λάρισας, αντίστοιχα. Από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Κοζοκάρι που τέθηκε νοκ άουτ.

Στατιστικά

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΔΟΡΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από τη Μάλτα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Καμενζούλι στο 45′.

Πέντε σερί ήττες χωρίς να σκοράρει κατέγραψε η Ανδόρα πριν από ένα μήνα, πετώντας τρεις βαθμούς στην έδρα της με αντίπαλο τη Μάλτα. Δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του οποίου δέχτηκε γκολ με διαγώνιο σουτ του Καμενζούλι.

Προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο δημιουργώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε προσπάθειες των Αλάεθ (66′) και Ρ. Φερνάντεζ (71′). Θα πρέπει να γυρίσουμε δύο χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη της Ανδόρας επί του Λίχτενσταϊν (2-0 εκτός) στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Έκτοτε σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και 15 ήττες, σκοράροντας συνολικά στο εν λόγω διάστημα πέντε γκολ! Αξίζει να σημειώσουμε πως από τον Σεπτέμβριο 2018 κι έπειτα πανηγύρισε μόλις δύο εκτός έδρας νίκες και δεν σκόραρε στις επτά τελευταίες σχετικές αναμετρήσεις της.

Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ