Παίκτης πόκερ και πρώην αστέρας του ΝΒΑ έστησαν στοιχηματική απάτη

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα ειδησεις
Photo Credits: Roman Lacheev / Alamy Stock Photo

Ένοχος δήλωσε ένας επαγγελματίας παίκτης του πόκερ σε σχέση με τον ισόβιο αποκλεισμό του μπασκετμπολίστα Jontay Porter από το NBA επειδή στοιχημάτιζε σε αγώνες.

4x ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 🎁 από την Bwin!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Long Phi Pham (“Bruce”), ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας του πόκερ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK με κατηγορίες για συνωμοσία και απάτη, τις οποίες παραδέχτηκε.

Από την άλλη πλευρά, ο Porter είχε σκόπιμα κακές επιδόσεις ή αποχώρησε από παιχνίδια με ψεύτικους τραυματισμούς για να βοηθήσει τον Pham και άλλους φερόμενους ως συνωμότες να κερδίσουν στοιχήματα.

Ο Pham και οι υπόλοιποι του κυκλώματος του κέρδισαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στοιχηματίζοντας στον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι συνωμότες τοποθέτησαν στοιχήματα “under” στην ομάδα του Porter στους αγώνες της 26ης Ιανουαρίου και της 20ης Μαρτίου με βάση την πρόωρη αποχώρηση του καλαθοσφαιριστή από τους αγώνες.

➡️ Παίξτε betsson poker σε πολλές παραλλαγές!

Ο Porter, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε συσσωρεύσει σημαντικά χρέη από τον τζόγο προς πρόσωπο που εμπλέκεται στο κύκλωμα και τα αποπλήρωνε με τον τρόπο αυτό.

Το FBI έχει στη διάθεσή του μηνύματα στο Telegram μεταξύ τριών ατόμων και του Porter, στα οποία ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ ανέφερε ότι σκόπευε να αποχωρήσει από το παιχνίδι της 20ης Μαρτίου με τους Sacramento Kings δηλώνοντας ασθένεια στα ψέματα. Τελικά,  έπαιξε μόλις τρία λεπτά σε εκείνο το παιχνίδι και έμεινε άποντος.

Ο Πόρτερ αποκλείστηκε οριστικά από το ΝΒΑ και δήλωσε ένοχος για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη ηλεκτρονικής απάτης στις 10 Ιουλίου. Ο Pham αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια φυλάκισης και η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου του 2025.

4x ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 🎁 από την Bwin!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ