*8η αγωνιστική

*Στο Κύπελλο Ιταλίας: Κρεμονέζε – Μπάρι 5-4 πεν. (1-1 κ.δ.)

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) απ’ την Μπρέσια. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μπεσάτζιο (6′), Μπορέρι (34′) και Βερέτ (39′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Νάστι (70′) και Μπουοναϊούτο (81′).

Πλήρωσε ακριβά την απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο την Μπρέσια, απ’ την οποία δέχτηκε τρία γκολ σε αυτό. Ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς στο δεύτερο δημιουργώντα σωρεία ευκαιριών, καταφέρνοντας απλά να μετριάσει την ήττα της σκοράροντας δύο φορές.

“Με την Μπάρι θα πρέπει να δράσουμε ως εργάτες στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουμε με διαφορετική νοοτροπία και να λερώσουμε τα χέρια μας”, υπογράμμισε ο προπονητής Στρόπα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Διαθέσιμοι και πάλι οι Λοτσοσβίλι και Ραβανέλι, εκτός αποστολής τέθηκε ο Γιόνσεν.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Κοζέντσα. Ο Πουτσίνο άνοιξε το σκορ στο 39′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Φουμαγκάλι (87′ πεν.). Με δέκα αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι απ’ το 53′ (Λέλα).

Σοβαρότατα και δίκαια παράπονα από τη διαιτησία είχε η Μπάρι στην αναμέτρηση με την Κοζέντσα. Μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, προτού σκοράρει στο 39′. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με δέκα για μία κίνηση του Λέλα που θα σήκωνε, απλά, παρατήρηση από τον διαιτητή. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο VAR είδε πέναλτι σε χέρι παίκτη της (σ.σ. ήταν κολλημένο στο σώμα), μέσω του οποίου ισοφαρίστηκε για το τελικό αποτέλεσμα.

“Θέλουμε να εξιλεωθούμε με αντίπαλο την Κρεμονέζε, γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία κορυφαία ομάδα, θα χρειαστούμε ένταση και αποφασιστικότητα”, είπε ο προπονητής Λόνγκο. Παραμένει εκτός αποστολής ο Ματίνο, θα τους κάνει παρέα ο τιμωρημένος Λέλα.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΜΠΑΡΙ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ