*7η αγωνιστική.

*Αήττητος ο ΠΑΟΚ στα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, μετρώντας 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία ήττα για τον δικέφαλο το 2014.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σήμερα (06/10)!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το 0-1 με αυτογκόλ του Αλάγκμπε στο 8’, το 1-1 ήρθε στο 43’ απ’ τον Καλτσά. Έχασε πέναλτι ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο.

Στάθηκε όρθιος στο απαιτητικό εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, το 1-1 δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Σκόραρε πολύ νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος, ισοφαρίστηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες είχαν περισσότερη ζωντάνια επιθετικά, έβγαλαν μεγάλες φάσεις με Καλτσά και Μπαρτόλο, αλλά είδαν τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Γιαννιώτα στο 62’. Ο Λεβαδειακός στάθηκε τυχερός σε κάποιες φάσεις, αλλά πέρα απ’ το πέναλτι είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο.

«Η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει, είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που πρέπει και σήμερα είχαμε την ευκαιρία με το πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, νομίζω πως όποιος δουλεύει θα έρθει η νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την αυτοπεποίθηση των παικτών, γιατί πραγματικά παίζουμε καλά», είπε ο κόουτς Παπαδόπουλος.

Δεν έχει νίκη η ομάδα του σε έξι αγωνιστικές, πήρε ισοπαλίες με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ (1-1), Καλλιθέα (0-0) και Πανσερραϊκό (2-2), έχασε από Παναθηναϊκό (1-0) και ΑΕΚ (0-3). Χωρίς νέα προβλήματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ ο Μπιρλιγκέα στο 45’, με δέκα παίκτες απ’ το 55’ η Στεάουα. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αρκετές φάσεις, άξιζε σίγουρα ένα γκολ, στα τελευταία 25 λεπτά ήταν «θολωμένος».

Δεν του… πάει τίποτα, μεσοβδόμαδα υπέστη νέα ήττα, τρίτη διαδοχική σ’ όλες τις διοργανώσεις, δεύτερη σερί εντός έδρας χωρίς να σκοράρει! Δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων εναντίον της Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά είχε τον πλήρη έλεγχο και απείλησε σε μια-δυο περιπτώσεις, κυριότερη του Τάισον. Δέχτηκε το γκολ απ’ το πουθενά, όπως και με τον Άρη, πήγε στα αποδυτήρια με «τσαλακωμένο» ηθικό. Στο δεύτερο μέρος πήρε γρήγορα αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο στην πορεία «θόλωσε» και δεν εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις, δεν πήρε ιδιαίτερες βοήθειες απ’ τους παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο. Είχε δοκάρι με τον Μιχαηλίδη, σίγουρα άξιζε την ισοπαλία.

«Η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις. Για κάθε λάθος, το πληρώνεις με ένα γκολ. Αυτό συνέβη, ο σημερινός αγώνας είναι παρόμοιος με αυτόν με τον Άρη. Τουλάχιστον το 1-1 στα τελευταία 10 λεπτά θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη ηρεμία. Αυτή τη στιγμή, έχουμε πολύ μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Επειδή όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αυξάνεται η πίεση στους παίκτες την ώρα της ολοκλήρωσης των τελικών τους και υπάρχει κίνδυνος αστοχίας», είπε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Τρίτη σερί ήττα μετά το 0-1 απ’ τον Άρη και το εκτός έδρας 3-1 απ’ τη Γαλατά, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 4-1 επί του Βόλου, η μοναδική νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-1-3), στα τρία εκ των οποίων δε σκόραρε. Σήμερα έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη, θα την ψάξει με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού είναι εκτός αποστολής οι Μπάμπα και Μιχαηλίδης, μάλλον πάνε για βασικοί οι Γκόμεζ, Κόλεϊ, Λόβρεν, Σορετίρε και Μπακαγιόκο.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/12 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δε σκόραρε στα 3/5 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ