*7η αγωνιστική.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.

*Σε φιλικό το καλοκαίρι: Αστέρας Τρίπολης – Καλλιθέα 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σήμερα (06/10)!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Βόλο. Το 0-1 ο Τζιάνι στο 22’, ισοφάρισε ο Μεντιέτα στο 37’. Καλύτερος ο Βόλος στο δευτερο μέρος, μπορούσε να κερδίσει.

Έκανε τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς, αλλά πήρε την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με το Βόλο. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ, οι φάσεις ήταν λίγες. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος ήταν πιο επιθετικός, δεν έπιασε υψηλό ρυθμό, αλλά έβγαλε δυο-τρεις πολύ καλές στιγμές, βρήκε απέναντι του τον γκολκίπερ Μπερναμπέ. Η Καλλιθέα θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μουτίνιο αστόχησε σε πλάγιο τετ-α-τετ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αξίζαμε να κερδίζουμε. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος ήταν ανώτερος. Μας βγήκε η κούραση. Στο φινάλε είχαμε μεγάλη φάση, αλλά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Σε κάποια άλλα ματς στο παρελθόν ίσως να το αξίζαμε, αυτή τη φορά όχι», είπε ο κόουτς Ντονάτι. Η ομάδα του μετρά μόλις μια ήττα σε έξι αγωνιστικές, κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας (2-1), πήρε πέντε ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι τρεις χωρίς σκορ, αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Γνωστά τα προβλήματα, τιμωρημένος ο Μερκάτι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 4/7 παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Τα 6/7 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις έληξαν ισόπαλα, τα τέσσερα χωρίς σκορ.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 0-1 με αυτογκόλ του Αλάγκμπε στο 8’, το 1-1 ήρθε στο 43’ απ’ τον Καλτσά. Έχασε πέναλτι ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι σε μέτρια κατάσταση, τα ματς δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει, την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τον Λεβαδειακό. Έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε λίγο πριν το ημίχρονο και πήρε ψυχολογία. Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες είχαν περισσότερη ζωντάνια επιθετικά, έβγαλαν μεγάλες φάσεις με Καλτσά και Μπαρτόλο, αλλά είδαν τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Γιαννιώτα στο 62’. Γκέλα για τον Αστέρα, που δεν έδειξε να βρίσκει τις λύσεις στο εκτελεστικό κομμάτι.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με αυτό τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε πάντα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεση μας, αλλά είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος αμύνεται με τόσους πολλούς παίκτες. Το θέμα για εμάς είναι, να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι να αμυνόμαστε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια, κάποιες στιγμές χρειάζεται να παίξουμε με βαθιές μπαλιές, αλλά η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο», είπε ο κόουτς Μακελελέ.

Πέμπτη διαδοχική αγωνιστική που δεν κερδίζει ο Αστέρας (0-3-2), έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς, δέχτηκε γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Επιστρέφει ο στόπερ Τριανταφυλλόπουλος, διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/6 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από τέσσερα σερί G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ