*3η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα του Αιγάλεω (3-1-3).

ΑΙΓΑΛΕΩ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κηφισιά εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ικανοποίηση υπάρχει για την μέχρι τώρα πορεία του και ειδικά στο ματς με την Κηφισιά, έδειξε πως παρότι είναι ακόμη νωρίς στην σεζόν, παίζει με ψυχολογία και πυγμή. Είχε καθαρά αμυντικές βλέψεις και απείλησε ελάχιστα, κατάφερε όμως με επιτυχία να εξουδετερώσει τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της φιλοξενούμενης. Σε αυτό βοήθησε και ο αγωνιστικό χώρος του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αήττητο παραμένει μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές (1-1-0), κάτι που σε συνδυασμό με τις δύο προκρίσεις στο κύπελλο έχει φέρει ικανοποίηση. Το «Σίτι» αναμένεται να προσεγγίσει το σημερινό ματς με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνο της περασμένης εβδομάδας. Παραμένουν τραυματίες οι Ρεκένα και Φοφανά, εκτός έμεινε και ο αναπληρωματικός κίπερ Χριστοδούλης.

Αιγάλεω Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Kέρδισε με 2-1 τον Παναργειακό στην έδρα της, την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε με πέναλτι (10′), ισοφαρίστηκε άμεσα (16′). Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 74′ και πήρε την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και σημείωσε δεύτερο τέρμα (90+5′). 

Η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει ότι άξιζε στο ματς με τον Παναργειακό, μολονότι η νίκη ήρθε στο φινάλε και με δραματικό τρόπο. Είχε την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να βγάλει άλλη φάση πέρα από το γκολ. Έτσι, έγινε η μοναδική ομάδα που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές!

Ικανοποιημένος δήλωσε και ο Νίκος Αναστόπουλος από την απόδοση των παικτών του, αλλά τόνισε πως με σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια της ομάδας του στο εξής. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τσελεπίδης  οι Ούμπεντα και Κατάλντι, καθώς και οι Τζανακάκης, Λαδάς, Χότζα, Καστόρας και Άλβες.

Καλαμάτα Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ