*11η αγωνιστική

*Η Ράντερς επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της με αντίπαλο τη Λίνγκμπι.

*Σημειώθηκε Άσσος και στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Δανίας σήμερα (06/10)!

ΡΑΝΤΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Άαρχους, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 25ο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Μπιέρκεγκρεν (44′) και Ντανό (61′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 79′.

Άλλη μία ισοπαλία για την Ράντερς, αυτή τη φορά με 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Άαρχους, σε ένα παιχνίδι που φάνηκε πώς θα το κερδίσει, αλλά τελικά δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε στο τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, όπου η ήττα που γνώρισε ήταν αρκετά οδυνηρή, αφού αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες.’Αλλωστε έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα, τα μισά της παιχνίδια (5/10) έχουν λήξει Χ.

Βρίσκεται στην έβδομη θέση, στο -1 από την έκτη Νορντζέλαντ, με παρόμοια διαφορά τερμάτων.

Ράντερς Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (28′, 84′), για να ισοφαρίσει ισάριθμες τους Βίντερ (59′) και Οποκού (90’+4).

Η Λίνγκμπι έφερε 2-2 εντός έδρας με την Σίλκεμποργκ, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, αποφεύγοντας μία ακόμη ήττα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, έπειτα από δύο σερί ήττες.

Ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ήττες μακριά από το γήπεδο της, έπειτα από δύο ισοπαλίες στα πρώτα παιχνίδια της.

Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει μόλις εφτά γκολ σε 10 παιχνίδια, επίδοση που θα ήταν θετική για άλλες χώρες, όχι όμως στη Δανία!

Είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόνο μία νίκη, αλλά και με τέσσερις ισοπαλίες.

Λίνγκμπι Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ράντερς – Λίνγκμπι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ