* 8η αγωνιστική.

* Η Κόρδοβα πέτυχε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς.

* Η Αλμπαθέτε κέρδισε τα 2/3 εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Κόρδοβα εντός δεκαετίας, το άλλο το κέρδισε η Κόρδοβα με 3-0 τη σεζόν 2017/18.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 2-5 εντός. Προηγήθηκε με τον Κίλες στο 4’, από ‘κει και μετά όμως δέχτηκε πέντε γκολ από του Μέγια (9’, 80’), Γερεμάι Ερνάντεθ (12’, 61’) και Ερέρα (74’), κατάφερε απλώς να μειώσει παροδικά σε 2-4 με τον Φιδέλ στο 76’.

Να ξεχάσουν το συντομότερο το παιχνίδι με τη Λα Κορούνια πρέπει στην Αλμπαθέτε, τα έκαναν όλα λάθος, παρ’ όλο που προηγήθηκαν. Ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία, δεν υπήρξε γραμμή που να λειτούργησε πραγματικά σωστά, ακόμα και επιθετικά, τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν πολύ λίγα σε σχέση με τις ευκαιρίες που είχε.

Κατρακύλας συνέχεια στη βαθμολογία, έφτασε στις θέσεις που είναι απλώς ελάχιστα αποδεκτές με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί φέτος. Εκείνο που είναι πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι δεν κερδίζει στο “Κάρλος Μπελμόντε”, το οποίο ακόμα και πέρυσι σε μια δύσκολη χρονιά ήταν από τα βασικά της “όπλα”.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει, τόσο γενικά, όσο και στην έδρα της, απέναντι σε μια αντίπαλο που θεωρητικά είναι κατώτερή της και εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. “Ως επαγγελματίες οφείλουμε να δεχόμαστε την κριτική αλλά να μην μας επηρεάζει” τόνισε ο κόουτς Αλμπέρτο Γκονθάλεθ, ο οποίος απέκτησε άλλο ένα πρόβλημα, την πιθανή απουσία του βασικού στόπερ Γιον Γκαρθία.

Αλμπαθέτε Στατιστικά

* Κέρδισε 1/4 τελευταία, εκτός έδρας κόντρα στη Φερόλ με 4-1.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία, δέχτηκε 2 ανατροπές.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-1 εντός επί της Φερόλ. Προηγήθηκε με τον Ίσμα Ρουίθ (43’), ισοφαρίστηκε γρήγορα από τον Χαουρέγι (47’), πήρε τη νίκη με άλλα δύο γκολ από Κάσας (71’) και Λαπένια (84’).

Βρήκε απέναντι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αυτή τη στιγμή, αν όχι και τη χειρότερη και έφτασε σε μια νίκη τρομερά σημαντική για τη συνέχειά της στο πρωτάθλημα. Ήταν πραγματικά καλύτερη από τη Φερόλ, είχε και τρόπο αντίδρασης στην ισοφάριση της αντιπάλου, κάτι που της έλειψε σε προηγούμενες περιπτώσεις όταν δεχόταν ένα γκολ που άλλαζε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Εκκρεμεί να βγάλει ένα καλό πρόσωπο και στα εκτός έδρας για να φτάσει λίγο ως πολύ στο επίπεδο που θέλει ο Ανία. Το πλέον σημαντικό πάντως είναι ότι έστω και οριακά έχει ξεφύγει από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας, στην Αλμπαθέτε θα προσπαθήσει να κρατήσει “ζωντανό” το καλό της μομέντουμ και τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα.

Στην άμυνα βασίζει ο Ιβάν Ανία τις ελπίδες του για θετικό αποτέλεσμα εκτός “Αρκάνχελ”, “έχουμε μια φιλοσοφία και μια ταυτότητα ως ομάδα, πολλές φορές αυτά μας τιμωρούν, άλλες μας ευνοούν” τόνισε ο κόουτς, ζητώντας από τους παίκτες του να μπορέσουν να βρουν το σημείο ισορροπίας όπου έχουν μόνο κέρδος από αυτά τα δύο στοιχεία. Σίγουρα απών είναι μόνο ο φορ Θαλαθάρ, όμως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις βασικοί που είναι αμφίβολοι ως την τελευταία ώρα.

Κόρδοβα Στατιστικά

* Έχασε μόνο 1/4 τελευταία, εκτός έδρας από την Ουέσκα με 4-1.

* Στα 3 εκτός έδρας που έχει δώσει μέχρι στιγμής, μετράει ισάριθμες ήττες, στα 2 πιο πρόσφατα πέτυχε από 1 γκολ.

Αλμπαθέτε-Κόρδοβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ