* 8η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μπενφίκα στα 20 τελευταία μεταξύ τους (18-2-0), στις 7/8 τελευταίες νίκες επί της Νασιονάλ σκόραρε 3+ φορές. Το 2019 στο “Ντα Λουζ” την κέρδισε με 10-0!

* Sold out.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Φαμαλικάο.

Μπορεί να απέτυχαν να σκοράρουν σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι οι νησιώτες, αλλά το κυριακάτικο αποτέλεσμα στην ενδοχώρα ήταν θετικό, όπως και η εμφάνιση απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο.

Η Φαμαλικάο είχε την επιθετική πρωτοβουλία (68% κατοχή), δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καμία από τις 7 τελικές της δεν ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Συνέχισε να ψάχνει το γκολ μετά την ανάπαυλα, αλλά και πάλι αναλώθηκε σε μακρινά σουτ, με μία σημαντική φάση στο 75’. Νωρίτερα η Νασιονάλ έγινε αρκετά επικίνδυνη στις μεταβάσεις και είχε δύο δυνατές στιγμές να κάνει τη ζημιά.

“Δεν θα έχουμε την μπάλα για όσο θα θέλαμε, επειδή η Μπενφίκα είναι μια ομάδα εξαιρετικής ποιότητας, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι στην άμυνα, συμπαγείς, ενωμένοι και σκληροί.” δήλωσε ο κόουτς Μαργαρίδο.

Στα αγωνιστικά νέα, εξακολουθούν να αναρρώνουν από τον τραυματισμό, οι Ντουντού (φορ) και Γκονσάλβες (στόπερ) καθώς και ο Σόουζα (φορ).

Νασιονάλ Μαδέιρα Στατιστικά

* No Goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σκόρερ οι Ακτούρκογλου (13’), Ντι Μαρία με πέναλτι (52’), Μπα (75’) και Κοκτσιού με πέναλτι (84’).

Μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές των τελευταίων ετών έζησαν οι “ενκαρνάδος” την Τετάρτη, η αναγεννημένη Μπενφίκα σκόρπισε την άμυνα των Μαδριλένων για το 2/2 στη League Phase του Champions League και πλέον μετρά 5/5 νίκες από την στιγμή που επέστρεψε στη Λισαβόνα ο κόουτς Λαζ.

Καταιγιστική, με τρομερή ένταση και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της, εξέθεσε την άμυνα της Ατλέτικο, δημιουργώντας 19 σουτ, 7 μεγάλες ευκαιρίες, 4.46 xGoals και το σημαντικότερο ήταν ότι δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Ισπανούς.

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις από τους δύο ακραίους μπακ, Καρέρας & Μπα, που είχαν πολλά ανεβάσματα στο γήπεδο, κορυφαίος ο ηγέτης Ντι Μαρία, ενώ ο Ακτούρκογλου άνοιξε και πάλι το σκορ, όπως και στο Βελιγράδι.

Ο νεοφερμένος Τούρκος εξτρέμ έχει σκοράρει πλέον στις 4/5 πρώτες του εμφανίσεις με τους “αετούς”, ενώ σε αυτήν που δεν βρήκε δίχτυα έγραψε δύο ασίστ για τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο “Ντο Μπέσα”!

Εξισου χορταστική και η τελευταία πρωταθληματική νίκη, παρότι όπως και στο ντεμπούτο του Λαζ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Γύρισε γρήγορα το ματς απέναντι στην Ζιλ Βισέντε (5-1), βρίσκοντας και πάλι λύση από στατική φάση.

“Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει την καλύτερη συγκέντρωση από ποτέ, αυτό πρέπει να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι το σημαντικό. Να επικεντρωθούμε στη Νασιονάλ.” δήλωσε ο κόουτς Λαζ, ο οποίος δεν έχει νέα αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένουν εκτός οι αναλώσιμοι τραυματίες Σάντσες (μέσος), Γκουβέια (εξτρέμ).

Μπενφίκα Στατιστικά

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπενφίκα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ