* 8η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας σήμερα (06/10)!

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-2) από την Τραμπζονσπόρ. Ο Βίστσα (16’) άνοιξε το σκορ για την Τραμπζονσπόρ, ο Ντεμιρμπάγκ (24’) ισοφάρισε για την Κόνιασπορ. Ο Μπανζά (45+4’, 54) έκανε το 3-1 των γηπεδούχων, στο 80’ η Κόνιασπορ έχασε πέναλτι και μείωσε με τον Κεϊτά (89’).

Διεκόπη το μίνι αήττητο σερί (1-2-0) που είχε χτίσει δίχως να δεχθεί γκολ η ομάδα του Ικονίου, την Κυριακή λύγισε παρά την ανταγωνιστική εμφάνιση (2.00 – 2.09 xGoals) στην Τραπεζούντα.

Με καταπληκτικό βολέ του Βίστσα, στο “ριμπάουντ” στατικής φάσης πήρε προβάδισμα η Τραμπζονσπόρ, αλλά σε δεύτερο χρόνο από ένα αχρείαστο φάουλ ήρθε και η ισοφάριση της Κόνιασπορ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ανατροπή σε αντεπίθεση, πριν καταλογιστεί μέσω VAR το πέναλτι σε κόρνερ (χέρι). Ο Κονγκολέζος στράικερ των γηπεδούχων ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 2-1 και ξανά σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση ο ίδιος έκανε το 3-1 με ψύχραιμο τελείωμα.

Η Κόνιασπορ όμως δεν τα παράτησε, αστόχησε σε πέναλτι (δοκάρι) που κέρδισε εκτός φάσης κι αφού μείωσε σε γεμάτη περιοχή έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει τον πόντο στις καθυστερήσεις.

Στα αγωνιστικά νέα, ο βασικός στόπερ Μπαζοέρ προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό στην Τραπεζούντα και θα είναι έτοιμος, ερωτηματικό ο Μπόατενγκ που έχασε τα προηγούμενα ματς, μακροχρόνια τραυματίας ο Τσάλουσιτς (στόπερ).

Κόνιασπορ Στατιστικά

* Under 1.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΓΙΟΥΠΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Γκαζιαντέπ. Ο Κουτουτσού (15’) άνοιξε το σκορ για την Εγιουπσπόρ και ο Σορέσκου (28’) ισοφάρισε για την Γκαζιαντέπ. Στο 45+1’ ο Τιάμ έχασε πέναλτι για την Εγιουπσπόρ, αλλά μετά το 2-1 του Ακμπάμπα (65’) έκανε το 3-1 στο 79’ και ο Τασντεμίρ (90+2’) μείωσε στο τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα για τη νεοφώτιστη, πρώτη του Σεπτεμβρίου αυτή της περασμένης Κυριακής, με την οποία πλασαρίστηκε 7η στην ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Με παράλληλη μπαλιά σε γεμάτη περιοχή πήρε γρήγορο προβάδισμα η Εγιουπσπόρ, αλλά οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν πριν ισοφαρίσουν με κάθετη πάσα στον χώρο. Δίχως να απειλήσει ξανά, σε μία ακίνδυνη φαινομενικά φάση κέρδισε πέναλτι η Εγιουπσπόρ, το οποίο απέκρουσε και στην επανεκτέλεση ο Διούδης.

Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος κι αφού απείλησε σε δύο στατικές φάσεις, ανέκτησε προβάδισμα μέσα από όμορφη επίθεση. Ακολούθως βρήκε πολλούς χώρους για αντεπιθέσεις και σε μία εξ αυτών έκανε το 3-1. Πολύ αργά μείωσαν οι φιλοξενούμενοι για να απειληθεί το προβάδισμα της Εγιουπσπόρ.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Μπινγκιόλ (δεξί μπακ) επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι σίγουρη η διαθεσιμότητά του, ενώ παραμένει εκτός ο ρολίστας Νιγιάζ (μέσος).

Εγιουπσπόρ Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κόνιασπορ – Εγιουπσπόρ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ