*8η αγωνιστική

*Αήττητη η Κλερμόν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Γκινγκάμπ, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Γκρενόμπλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να μείνει με δέκα παίκτες στο 58′ όταν και αποβλήθηκε ο Εντιαγέ, δεχόμενη ακόμη δυο τέρματα στη συνέχεια (62′, 84′).

Ακόμη μια κάκιστη εμφάνιση πρόσθεσε το ενεργητικό της η Κλερμόν, που δείχνει ανήμπορη να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας μετά τον περσινό της υποβιβασμό. «Ωσεί παρούσα» στο ματς με την Γκρενόμπλ, δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό και ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 3-0. Μοναδικό ελαφρυντικό για την έκταση του σκορ το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58′ και μετά, ωστόσο δεν είναι ότι μέχρι εκείνο το σημείο απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-4), ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η αγωνιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει είναι άξια αναφοράς, ο τεχνικός Μπισάρ διανύει δύσκολες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, σε περίπτωση νέας ήττας σήμερα.

Τραυματίες παραμένουν οι επιθετικοί Ινσό και Τουρέ, ο στόπερ Ζακέ και ο πλάγιος μπακ Αρμουγκόμ. Τιμωρημένος ο κίπερ Εντιαγέ, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της.

Κλερμόν Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Καέν, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Σιβέ στο έκτο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 51′, στην πορεία σκόραρε ακόμη δυο φορές με τους Πικάρ (67′) και Λουβαμπό (78′).

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Καέν και μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου κατάφερε να επικρατήσει με 3-1, αξιοποιώντας κατάλληλα την ορμή που άντλησε από τον κόσμο της. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και βρήκε γρήγορο γκολ, στην συνέχεια οπισθοχώρησε αλλά ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, όπου κατάφερε με δύο γκολ να πάρει δίκαια την νίκη. Αυτή ήταν και η πρώτη της επικράτηση μπροστά στο κοινό της μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επικρατεί ικανοποίηση για την γενικότερη εικόνα της μέχρι τώρα και είναι γεγονός πως συνιστά μια από τις ομάδες που βγάζουν υγεία στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα στις τάξεις της είναι αρκετά καλό. Δικαιολογημένα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες της πεντάδας, που αγωνίστηκαν χτες.

Στα αγωνιστικά, δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών οι αμυντικοί Εντούρ, Γκομίς και Μέντες. Νοκ άουτ τέθηκε ο πολύτιμος μέσος Εμιά, ενώ δεν μπήκαν στην αποστολή για λόγους τακτικής οι Φιρί και Μάρετς.

Γκινγκάμπ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κλερμόν – Γκινγκάμπ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ