*8η αγωνιστική

*Η Φροζινόνε επικράτησε στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Τσιταντέλα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Ογιόνο (35′) και Παρτιπίλο (63′ πεν.), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κασάνο στο 70′.

Έπρεπε να περάσουν οχτώ αναμετρήσεις για να σπάσει το ρόδι στη φετινή σεζόν η Φροζινόνε. Αξιοποίησε μία από τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε καλύτερα στο δεύτερο και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε α λα Πανένκα ο Παρτιπίλο και δεν απειλήθηκε μετά τη μείωση του σκορ από την Τσιταντέλα.

“Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την Καραρέζε. Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική κι επικίνδυνη”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Βιβαρίνι, πάνω απ’ τον οποίο είχαν αρχίσει να μαζεύονται αρκετά μαύρα σύννεφα. Εξέτισε ο Νταρμπόε, επέστρεψαν στην αποστολή οι Μπιράσκι και Γκεντέμις. Νοκ άουτ τέθηκαν Πεκορίνο και Τσαντζού.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΑΡΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Ρετζιάνα.

Μετά από μία δυνατή αναμέτρηση στην οποία ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του συνολικά οχτώ φορές, η Καραρέζε επέστρεψε με τον βαθμό απ’ την έδρα της Ρετζιάνα αποτέλεσμα που, σίγουρα, την αφήνει απογοητευμένη. Αυτό γιατί προσπάθησε και δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο ημίχρονο.

Το εν λόγω αποτέλεσμα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών της Καραρέζε. “Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε την Φροζινόνε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές μας”, ανέφερε ο προπονητής Καλάμπρο που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χέρμανσον και Σπέντι.

ΚΑΡΑΡΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΚΑΡΑΡΕΖΕ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ