*8η αγωνιστική

*Η Σασουόλο γνώρισε μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Σπέτσια.

Δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην επίσης φορμαρισμένη Σπέτσια πετώντας, τελικά, δύο βαθμούς μπροστά στο κοινό της. Παράλληλα έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που “τρέχει” (3-1-0 / διαφορά γκολ 5-0) και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Σέριε Α.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Σασουόλο, Φάμπιο Γκρόσο, αποκάλυψε πως ο αρχηγός Μπεράρντι βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση. “Μας περιμένει μία σκληρή μάχη, για την οποία είμαστε πανέτοιμοι”, είπε χαρακτηριστικά. Νοκ άουτ παραμένει μόνο ο Λοβάτο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Φροζινόνε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Ογιόνο (35′) και Παρτιπίλο (63′ πεν.), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κασάνο στο 70′.

Δυσκολεύτηκε σημαντικά να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μία Φροζινόνε που έκανε γκολ μία από τις δύο στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας στην αναμέτρηση η Τσιταντέλα βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη, μείωσε σχεδόν άμεσα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα περισσότερο γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα στη Σέριε Β.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές επικράτησε μόνο στην έδρα της Μόντενα (1-0) πριν περισσότερο από έναν μήνα (μία ισοπαλία, τρεις ήττες): Στις τρεις δεν κατάφερε να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. “Η Σασουόλο είναι εξαιρετικά δυνατή, αλλά μπορούμε να την κερδίσουμε. Θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα”, είπε ο προπονητής Γκορίνι. Διαθέσιμος ο Κασολάρι, νοκ άουτ τέθηκε ο Τεσιόρε.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ