*6η αγωνιστική

*3/3 νίκες για την Αλ Νασρ εντός έδρας στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΝΑΣΡ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Νασρ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Αλ Ραγιάν, με τα μεγάλα της αστέρια να σκοράρουν, οι Μανέ (45’), Ρονάλντο (76’), με την αντίπαλο της απλά να μειώνει με τον Ρόντζερ Γκουάντες στο 87ο λεπτό.

Η Αλ Νασρ κέρδισε και την Αλ Ραγιάν από το Κατάρ με 2-1 εντός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη, πέμπτη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει!

Ουσιαστικά το μοναδικό της αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε στο Σούπερ Καπ και από τότε που άλλαξε προπονητή, με τον Ιταλό Πιόλι έχει μόνο νίκες! .

Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά οι ισοπαλίες που έφερε μπορεί να της στοιχίσουν αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που η Αλ Χιλάλ, που αποτελεί και την ομάδα που κυνηγάει, δεν χάνει βαθμό σχεδόν πουθενά!

Επομένως ακόμη και οι δύο ισοπαλίες σε αφήνουν πίσω ήδη στο -4 από την κορυφή.

Αλ Νασρ Στατιστικά

*7/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Έξι συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της, 8/10 συνολικά στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΟΡΟΥΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ορούμπα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Νταμάκ, με ένα γκολ του Τέγιο στο 45ο λεπτό.

Η νεοφώτιστη Αλ Ορούμπα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Νταμάκ, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, πάλι στο γήπεδό της, οπότε απομακρύνθηκε λίγο από τις τελευταίες θέσεις.

Ακόμη βέβαια είναι σχετικά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, βγήκε όμως εκτός ζώνης υποβιβασμού, παρόλο που είναι σε απόσταση βολής από αυτήν.

Και συνεχίζει να  ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, έχοντας τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες και δύσκολα να την βρει με αντίπαλο την ομάδα του Ρονάλντο.

Αλ Ορούμπαx Στατιστικά

*3/3 over 2,5 στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

*3/3 G/G στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αλ Νασρ -Αλ Ορούμπα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ