*6η αγωνιστική

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Τααβόν έχασε 1-2 εντός έδρας από την Αλ Ούβα Αλ Τζαλουιά από τον Ιράκ, μειώνοντας απλά με τον Ζοάο Πέδρο στο 62’, έχοντας δεχθεί δύο γκολ από τους Αζάια (45’), Αμπντούλ Αμίρ (48’).

Η Αλ Τααβόν έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Αλ Ούβα Αλ Τζαλουιά, ομάδα του Ιράκ, για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν έχει νίκη σε 90λεπτο.

Μέτριο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της στη σεζόν, αφού έχει μία νίκη και μία ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας αλλά και στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έπαιξε στο γήπεδό της.

Μοιάζει όπως πέρυσι, είναι σε μία κατηγορία ομάδων που θα κερδίσει τα παιχνίδια που πρέπει και θα χάσει αυτά που αναμένεται να χάσει.

Αλ Τααβόν Στατιστικά

*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΦΑΤΕΧ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Φατέχε έχασε 2-4 εντός έδρας από την Αλ Οκχντούντ, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο χάρη στα γκολ των Ντζανίνι (7’), Μπεντέμπκα (19’). Αρχικά δέχθηκε ένα τέρμα από τον Κονέ στο 29’, ενώ μέσα σε τρία λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έμειναν και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες. Κάτι που μάλλον την πλήγωσε περισσότερο από την αντίπαλο της, αφού δέχθηκε τρία γκολ ακόμη, από με τους Ασίρι (70’), Μουσόνα (74’), Αλ Τζαχίφ (90’).

Η Αλ Φατέχ έχασε και από την Αλ Οκχντούντ με 2-4 εντός έδρας, γνωρίζοντας πέμπτη ήττα στα έξι πρώτα παιχνίδια της σεζόν, οι τέσσερις σερί στα πιο πρόσφατα.

Είναι να απορεί κάποιος πώς αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την Αλ Αχλί.

Απ’ ότι φαίνεται η αποχώρηση Μπίλιτς ξαφνικά, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, την έχει πληγώσει και ο νέος της τεχνικός ο Γκούσταφσον, δεν έχει “κλείσει” την πληγή.

Και στο πρωτάθλημα, αν και ακόμη είναι νωρίς, έχει βρεθεί εντός ζώνης υποβιβασμού.

Αλ Φατέχ Στατιστικά

*4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Αλ Τααβόν – Αλ Φατέχ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ