10η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σινκλέρ στο 30’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λίντσεϊ στο 57’. Το 3-0 πέτυχε ο Γουίλσον στο 67’ και το 3-1 ο Μίτσελ στο 79’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκοντέν στο 90+4’.

Μία ακόμα ήττα για τη Τσάρλτον που δεν ικανοποίησε με την εικόνα της. Υπέκυψε πολύ εύκολα στην πίεση των γηπεδούχων, μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι πειστική με την εικόνα της, δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο της η κακή αμυντική της λειτουργία, αφού σπάνια δεν δέχεται γκολ. Από την άλλη είναι μαχητική, βρίσκει λύσεις επιθετικά, αλλά δεν της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει όσα θετικά αποτελέσματα ιδανικά θα ήθελε.

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Μέι στο 63’.

Μία ακόμα νίκη προστίθεται στα αποτελέσματα της Μπέρμιγχαμ. Αν και δεν μπήκε καλά στο ματς, δεχόμενη αρκετή πίεση, στη συνέχεια ισορρόπησε το ρυθμό, πίεσε περισσότερο και κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει το γκολ που καθόρισε εν τέλη το τελικό αποτέλεσμα.

Εμφατική σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, παραμένει αήττητη, μετρώντας εφτά νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις. Σκοράρει ασταμάτητα, όντας η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αμυντικά μπορεί να μην είναι και από τις σταθερότερες, όμως αυτό δεν δείχνει να την πτοεί σε καμία περίπτωση. Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, στο +5 από τη 2η Ρέξαμ και στο +7 από την 7η Μπάρνσλεϊ.

Μπέρμιγχαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τσάρλτον – Μπέρμιγχαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ