10η αγωνιστική

*Μία φορά έχουν αναμετρηθεί εντός δεκαετίας, με τη Γουίγκαν να πανηγυρίζει εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σριούσμπερι, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Πίε στο 44’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γούτον στο 86’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Στόκπορτ. Είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, απείλησε με πολλές από αυτές την αντίπαλη εστία και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Επέστρεψε στις νίκες αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο μαχητική και επικίνδυνη είναι και πως δεν βρίσκεται τυχαία στην κατηγορία. Από τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος, σκοράρει ασταμάτητα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως παραμελεί συχνά τα αμυντικά της καθήκοντα, κάτι που γίνεται εύκολα εκμεταλλεύσιμο από τις αντίπαλες ομάδες.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πιτέρμπορο, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Τέιλορ στο 11’ και το 2-0 ο ίδιος στο 49’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ΜακΜαναμαν στο 81’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τη Γουίγκαν. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα δύο ημίχρονα. Η άμυνά της αν και δέχθηκε πίεση, κράτησε την εστία της ανέπαφη ως το τέλος.

Παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, διατήρησε το αήττητο σερί της και θέλει να δώσει συνέχεια, περνώντας από την έδρα της νεοφώτιστης, αλλά άκρως επικίνδυνης Στόκπορτ. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ βρήκε ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα μεσοβδόμαδα. Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και πλέον κοιτάζει ψηλότερα, έχοντας βρει ρυθμό και ψυχολογία.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Στόκπορτ – Γουίγκαν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ