* 13η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2017. Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν over 3,5.

ΧΑΛΙΦΑΞ

Προηγούμενο ματς: H Χάλιφαξ έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Γουίλντστοουν, ισοφαρίζοντας δύο φορές. Βρέθηκε να χάνει από πέναλτι του Άσφορντ στο 35ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, με πέναλτι του Χότι στο 52’. Δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Ομπιέρο στο 60’, αλλά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 73’ και ισοφάρισε με τον Πιου στις καθυστερήσεις.

Η Χάλιφαξ “αυτοκτόνησε” αγωνιστικά, αφού έμεινε στο 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Γουίλντστοουν, παραμένοντας για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη.

Δείχνει να έχει πρόβλημα στο να εκμεταλλευτεί πλήρως το γήπεδό της, αφού έχει μόλις δύο νίκες σε αυτό, σε εφτά αγωνιστικές, κερδίζοντας μάλιστα πολύ δυνατές αντιπάλους! Αλλά έχει και δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, απολογισμό διόλου κολακευτικό!

Παραμένει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 11η θέση του, αλλά απομακρύνθηκε στο -4 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*8/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ

Προηγούμενο ματς: Η Τάμγουορθ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Όλτρινχαμ, με δύο γκολ που δέχθηκε από τους Νιούμπι (61’), Αμαλουζόρ (78’). Και παρόλο που ένα λεπτό μετά το δεύτερο γκολ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ με τον Κρίνεϊ στο 94ο λεπτό.

Η Τάμγουορθ ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Όλτρινχαμ, χάνοντας ξανά έπειτα από τρεις σερί νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια της, δίνοντας τέλος στο καλύτερο φετινό της διάστημα ως τώρα στη σεζόν!

Πάντως έχει δύο σερί νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της.

Όπως είναι λογικό, τόσο νωρίς στη σεζόν, κάποια αποτελέσματα είναι αρκετά για να αλλάξουν δραστικά τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Επειδή όμως ήταν πολύ χαμηλά, παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στο -7 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τάμγουορθ Στατιστικά

*5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Χάλιφαξ – Τάμγουορθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ