* 13η αγωνιστική

*5/6 N/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΑΪΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: H Φάιλντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μπαρνέτ, με δύο γκολ που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Καμπάμπα (57’), Στεντ (95’), έχοντας γλιτώσει από το δοκάρι της στο πρώτο ημίχρονο.

Η Φάιλντ έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Μπαρνέτ, δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Επιστρέφει στο γήπεδό της, εκεί που έχει πετύχει και τις δύο μοναδικές της νίκες ως τώρα, σε 12 αγωνιστικές με εφτά ήττες στο ίδιο διάστημα.

Εξακολουθεί να παραμένει μεγάλος πρωταγωνιστής της, ο Άγγλος μέσος της, Χάουτον, ο οποίος σκοράρει τα περισσότερα τέρματα της, έχοντας πετύχει ήδη τα 10 από τα 13 συνολικά γκολ της ομάδας του.

Συνεχίζει με υπηρεσιακό δίδυμο τεχνικών τους Κρις Νιλ, Νέιθαν Ντελφουνέσο, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Βρέθηκε εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από θέση παραμονής.

Φάιλντ Στατιστικά

*5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Όλντερσοτ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γέοβιλ, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπάρετ στο έβδομο λεπτό, είχε και δοκάρι, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τον ΜακΓκάγκιν στο 57’.

Η Όλντερσοτ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γέοβιλ, φτάνοντας τα έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, με δύο ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα και τέσσερις ισοπαλίες.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα γίνεται πολύ έντονο πλέον, αφού σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, σκόραρε μόνο δύο φορές, από ένα μόλις γκολ σε κάθε αγώνα!

Μακριά από την έδρα της κέρδισε τον πρώτο φετινό αγώνα, αλλά στους τέσσερις υπόλοιπους δεν έχει νίκη, με τρεις σερί ισοπαλίες έπειτα από δύο ήττες.

Διατηρείται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στο 15η θέση συγκεκριμένα, στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά στο -7 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο.

Όλντερσοτ Στατιστικά

*Έξι σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Φάιλντ – Όλντερσοτ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ