*10η αγωνιστική

*2/2 “λευκές” ισοπαλίες (0-0) σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Νιούπορτ, δεχόμενη τρία γκολ από τους Χάντλιν (10’), Γουίλντινγκ (26’), Σπέλμαν (67’), καταφέρνοντας απλά να μειώσει με τον Στόκτον στο 81ο λεπτό.

Η Σάλφορντ ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Σάλφορντ, δεύτερη ήττα της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, με το γκολ που πέτυχε να είναι το πρώτο έπειτα από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ακόμη λοιπόν ψάχνει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη, αν και ήταν και μόλις η δεύτερη ήττα μακριά από το γήπεδο της, μετά από εκείνη από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στο Λιγκ Τρόφι, αφού είχε μέχρι πρότινος 3/3 ισοπαλίες!

Στο γήπεδό της έχει τέσσερις ήττες και δύο νίκες, χωρίς καμία ισοπαλία ως τώρα!

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αν και έχει παιχνίδι λιγότερο, στην 20η θέση, στο -6 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σάλφορντ Στατιστικά

*7/11 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίμπλεντον έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Νιουκάστλ, με ένα τέρμα που δέχθηκε από πέναλτι του Σαρ στο 45ο λεπτό.

Η Γουίμπλεντον έπαιξε ξανά έπειτα από περίπου μία εβδομάδα, με 1-0 εκτός έδρας από την Νιουκάστλ για το Λιγκ Καπ. Αλλά η εμφάνιση της ήταν αρκετά καλή, σε ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να το παίξει στην έδρα της, πριν πάθει τη ζημιά με τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδό της.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα παό πέκξψ να γ΄κμο όχι απλά προέρχεται από νίκη, όχι μόνο αυτή ήρθε με εντυπωσιακό σκορ (3-0), επιτεύχθηκε επί των Μίλτον Κέινς Ντονς, των “μισητών” τους αντιπάλων. Αρκεί να δει κάποιος στο διαδίκτυο πόσο το χάρηκαν οι οπαδοί της για να καταλάβει τη σημασία αυτής της νίκης.

Έστω και αν ήταν η έκτη σε οκτώ αγώνες που έχει δώσει φέτος, με τρεις σερί στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόνο στο γήπεδο της Μπρόμλεϊ για το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Τα παραπάνω μεταφράζονται σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα, ένα καλό ξεκίνημα στο Λιγκ Τρόφι, όπου κέρδισε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και την παρουσία της στο Λιγκ Καπ, όπου θα υποδεχθεί τη Νιουκάστλ σε τρεις μέρες!

Είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Γουίμπλεντον Στατιστικά

*5/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 under 2,5 εκτός έδρας στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Σάλφορντ – Γουίμπλεντον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ