*10η αγωνιστική

* 4/5 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ έφερε 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Μπρόμλεϊ, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ολομόλα στο 14’, πριν γυρίσει τον αγώνα και προηγηθεί με δύο τέρματα του Γκριγκ (19’, 37’). Αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τον Τσικ στο 50ο λεπτό.

Η Τσέστερφιλντ έφερε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Μπρόμλεϊ, δεύτερη ισοπαλία στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν χάνει.

Είναι από νωρίς μία από τις πέντε ομάδες που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, τέσσερις συγκεκριμένα, ενώ το εντυπωσιακό είναι πώς στο γήπεδό της έχει τέσσερις ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ (1-1), έχοντας και μία νίκη!

Βρίσκεται πάντα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση, αλλά έμεινε λίγο πιο πίσω, στο -2 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Και είναι στο -5 από την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*3/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ έχασε με το “βαρύ” 2-6 εντός έδρας από την Φλίτγουντ, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές, και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 2-1. Άνοιξε το σκορ με τέρμα του Γουίλιαμς στο 15’, ισοφαρίστηκε από τον Κάχλαν στο 25’, αλλά πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ματ στο 45’. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο υπέφερε, ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Κάχλαν στο 51’, πριν δεχθεί άλλα τέσσερα γκολ στη συνέχεια από τους Χιουζ (57’, 67’), Βίρτουε – Τικ (85’), Χελμ (94’).

Η Γουόλσολ όχι απλά έχασε ξανά, έπειτα από τέσσερις νίκες και πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα, το έπαθε με το “βαρύ” 2-6 εντός έδρας από την Φλίτγουντ. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη της ήττα εντός έδρας στο γήπεδό της σε 90λεπτο την φετινή σεζόν. Και δέχθηκε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι, όταν στα οκτώ προηγούμενα είχε μόλις τέσσερα!

Μακριά από την έδρα της έχει δύο νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και δύο ήττες με το ίδιο σκορ (1-0).

Πάντως διατηρείται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η θέση του, στο -1 από την κορυφή και είναι στο +2 από την τέταρτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Γουόλσολ Στατιστικά

*Δύο σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/5 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Τσέστερφιλντ – Γουόλσολ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ