*10η αγωνιστική

*4/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια

ΜΠΑΡΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: Η Μπάροου έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Ντόνκαστερ, με τέρμα του Κλίφτον στο 81ο λεπτό και ενώ είχε γλιτώσει νωρίτερα από το δοκάρι της, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

H Μπάροου ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Ντονκάστερ, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα, δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, όλες χωρίς να σκοράρει καν! Αλλά και όλες μακριά από την έδρα της.

Επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις αγώνες που έχει παίξει εκεί για το πρωτάθλημα.

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά στην τέταρτη θέση του, που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο, στο -2 από την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά και στο +1 από την όγδοη που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφ.

Μπάροου Στατιστικά

*Τέσσερα σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέλτεναμ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Άκρινγκτον, με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κοστελόα στο 39’, πριν ισοφαρίσει με τον Νόρκετ στο 69’ και πάρει τη νίκη με τέρμα του Μπόουμαν στο 80ο λεπτό.

Η Τσέλτεναμ για ένα ημίχρονο θύμιζε την προηγούμενη κακή εμφάνιση, αλλά μετά σοβαρεύτηκε και κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την ουραγό Άκρινγκτον.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις αγώνες στους οποίους είχε δύο ήττες.

Αλλά μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας μία ισοπαλία στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός, έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Είναι ακόμη χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στη 16η θέση του, ξεφεύγοντας στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πλησιάζοντας στο -5 τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*7/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Μπάροου – Τσέλτεναμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ