10η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΕΞΕΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λέιτον Όριεντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ρίτσαρντς στο 40’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για την Έξετερ. Αν και δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Είχε από πλευράς της ευκαιρίες και αξιοποίησε μία από αυτές λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, το οποίο και διατήρησε ως το τέλος.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει να έχει βρει ρυθμό, σκοράρει με συνέπεια, ενώ κράτησε το μηδέν παθητικό και στα τέσσερα ματς που έδωσε τελευταία.

Έξετερ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ρόδεραμ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Νομπέ στο 90+2’.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Κέμπριτζ. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε με μερικές από αυτές, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αμυντικά ήταν σταθερή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως στις καθυστερήσεις εν τέλη υπέκυψε.

Ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχει ο Γκάρι Μονκ προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο της, καθώς η πίεση προς το πρόσωπό του έχει αυξηθεί ύστερα από τα πολλά συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τρομερά επιρρεπής αμυντικά, δέχεται με απίστευτη ευκολία γκολ, ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Έξετερ – Κέμπριτζ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ