9η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα (05/10)!

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πρέστον, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Όσμαγιτς στο 53’ και το 2-0 ο ίδιος στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ΜακΚαν στο 75’.

Ένα κακό ημίχρονο κόστισε το ματς στη Γουότφορντ. Πρώτο μέρος με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, σκοράροντας με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ εκείνη με τη σειρά της δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.

Αντίδραση και άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει να πετύχει, έχοντας σύμμαχο την έδρα της. Έχει αφήσει τρομερά θετικά στοιχεία σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, παραμένοντας αήττητη από την αρχή της χρονιάς. Σκοράρει με συνέπεια, μετράει πέντε νίκες σε έξι ματς (5-1-0), όμως τελευταία μοιάζει αρκετά πιο ευάλωτη αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει τη δυνατή και άκρως επικίνδυνη Μίντλεσμπρο, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα.

Γουότφορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Χάκνεϊ στο 73’.

Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για τη Μίντλεσμπρο. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά της δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Από διαδοχικές νίκες προέρχεται και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα, περνώντας και από την έδρα της Γουότφορντ. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό, άφησε πολύ θετικά στοιχεία στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, βρίσκοντας ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα. Παράλληλα ήταν φανερά βελτιωμένη και στα μετόπισθεν, αφού κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και στις δύο περιπτώσεις.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ