6η αγωνιστική

*Δεν σημειώθηκε Άσσος σε κάποιο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα.

Μπορεί να παρέμεινε δίχως νικη στην σεζόν (0-2-3) και δίχως γκολ στο ενεργητικό της στα 3/4 τελευταία παιχνίδια, ωστόσο το κυριακάτικο αποτέλεσμα αφήνει ικανοποίηση. Και για τον βαθμό απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές και για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.

Σε παθητικό ρόλο (30% κατοχή) η ομάδα του Γιώργου Πετράκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, χρειάστηκε ρέντα και σημαντικές επεμβάσεις από τον κίπερ Μπρολ για να τον κρατήσει στο μηδέν (2.71 xGoals). Επιθετικά έχει τις στιγμές της (0.87 xGoals), αλά και ο αντίπαλος κίπερ ήταν σταθερός.

Πεισμωμένος για την πρώτη νίκη της σεζόν ο κόουτς Πετράκης που έχει ερωτηματικά για τον καταρτισμό της αποστολής, όπως αυτά των Πίκη (φορ), Αρτεμίου (εξτρέμ).

Ομόνοια 29ης Μαΐου Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*Δέχεται γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Καρμιώτισσα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 14ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 48′ με τον Ζοάο Σιντόνιο. Έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 69′ και μετά.

Γλυκόπικρη η γεύση που άφησε το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αφενός πήγε στους 5 πόντους μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, αφετέρου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός άμεσου ανταγωνιστή παρότι αγωνίστηκε για πάνω από 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Αιφνιδιάστηκε από την Καρμιώτισσα στο 14ο λεπτό, αλλά είχε αντίδραση. Απείλησε σε τρεις περιπτώσεις πριν την ανάπαυλα και βρήκε το γκολ ισοφάρισης στην επιστροφή από αυτήν. Ακολούθως όμως δεν δημιούργησε επαρκώς για να γυρίσει το ματς.

Τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας επεσήμανε μετά την τελευταία ισοπαλία ο κόουτς Μάρτινς, ο οποίος έχει ουσιαστικά άδειο απουσιολόγιο σήμερα αφού εξέτισε τιμωρία ο βασικός Σάνα (στόπερ).

Ομόνοια Αραδίππου Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ